Magyar Arany Érdemkereszttel tüntették ki a Mellow Mood Group tulajdonosait

A kitüntetéseket Németh Lászlóné nemzeti fejlesztési miniszter adta át a két jordán származású üzletembernek a magyar szállodafejlesztés érdekében végzett elévülhetetlen tevékenységük elismeréseként néhány nappal a Buddha-Bar Hotel Budapest Klotild Palace megnyitása után. Az ünnepélyes átadáson jelen volt Zaid Naffa, Jordánia tiszteletbeli konzulja is.

A Budapesten jelenleg 12 szállodát üzemeltető csoport meghatározó szerepet játszik a magyarországi szállodaipar fejlesztésében és a hazai turizmus feltételeinek javításában. Az elismerés átadásakor a miniszter asszony hangsúlyozta, Sameer Hamdan és Zuhair Awad az új beruházásaikkal több száz munkahelyet teremtenek Budapesten, emellett Európában is ritkaságnak számító új színt visznek a főváros szállodai kínálatába. Kiemelte, a Klotild Palota felújítása kiemelkedő műemlékvédelmi teljesítmény is.

Az átadáson Sameer Hamdan és Zuhair Awad egyaránt megköszönte a kitüntetést a miniszterelnöknek, az államfőnek, Jordánia konzuljának és kollégáiknak. Elmondták, hogy éppen 20 évvel ezelőtt kezdtek el turizmussal foglalkozni Magyarországon és köszönetet mondtak a magyar népnek is, hogy ezt a lehetőséget megkapták. Hangsúlyozták, hogy a Mellow Mood olyan, mint egy nagy család, munkatársaik száma pedig hamarosan eléri a 800 főt.


Zuhair Awad (balra) és  Sameer Hamdan (jobbra) a kitüntetés után

A két szakember munkásságát 2010-ben az „Év Turisztikai Befektetői” Díjjal is jutalmazták. 

Legyél az első hozzászóló "Magyar Arany Érdemkereszttel tüntették ki a Mellow Mood Group tulajdonosait" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*