Naponta repülhetünk Budapestről Belgrádba

Ezzel nemcsak a két főváros között biztosítja a leggyorsabb és legkényelmesebb összeköttetést, hanem a balkáni régió több nagyvárosa és nehezen megközelíthető célállomása is könnyen elérhetővé válik. Ezen kívül többek között Ciprus, Libanon, Izrael vagy az Egyesült Arab Emirátusok felé is remek csatlakozások lesznek Budapestről, belgrádi átszállással.

Budapestről Belgrádba 10.05-kor és 20.45-kor indul repülő, Belgrádból a magyar fővárosba pedig 7.45-kor és 18.25-kor. A menetidő bő egy óra.

Az Air Serbia (JU) tulajdonosa 49 százalékban az Etihad Airways (EY), melynek központja Abu Dhabi. Belgrád és az emirátusi metropolis között napi két járat közlekedik JU és EY közös üzemeltetésben. A tőkeerős pénzügyi és szakmai befektetőnek köszönhetően a megújult szerb légitársaság dinamikus fejlődést tervez, melynek része a budapesti járatnyitás is. A napi két Bécs–Belgrád járat indítása már korábban megtörtént.

Az Air Serbia kiemelten kezeli az üzleti utazókat kényelmes business class üléseivel, földi és fedélzeti szolgáltatásaival, és az Etihad Airways törzsutas rendszerével.

Az Air Serbia hazai képviseletét az AVIAREPS Magyarország Kft látja el.

Legyél az első hozzászóló "Naponta repülhetünk Budapestről Belgrádba" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*