Heti ötre növeli járatszámát a Lufthansa München és Debrecen között

Heti ötre növeli járatszámát a Lufthansa München és Debrecen között

A 2018-as nyári menetrendtől már csütörtökön és vasárnap is közlekedik a München és Debrecen közötti járat. Ezzel kétharmadával nő a járatszám az útvonalon.

A második Magyarországot érintő bővítését jelentette be a Deutsche Lufthansa AG a 2018-as nyári menetrend életbe lépésétől: a korábbi tájékoztatás értelmében jövőre ötről hatra emelkedik a Budapest és Frankfurt közötti napi járatok száma, most pedig a Debrecenben és környékén élők számára szolgál jó hírrel a német légitársaság. A 2016. április 11-étől München és Debrecen között hétfőn, szerdán és pénteken közlekedő járat a jövő évi nyári menetrend 2018. március 25-i életbe lépésétől hetente ötször, hétfőn, szerdán, csütörtökön, pénteken és vasárnap is repülni fog a két város között. Ezzel a lépéssel tovább bővülnek mind az üzleti, mind a szabadidős céllal repülő utazók lehetőségei, illetve a cívisváros elérhetősége is tovább javul az Európa legjobbjának választott bajor repülőtérről.

„A megemelt járatszámot a folyamatosan növekvő kereslet teszi lehetővé, így még nagyobb rugalmasságot biztosítunk a Debrecenben és régióban növekvő számban megtelepedő cégek számára munkatársaik utazása során. A határon túlról is egyre több turista választja a Debreceni Repülőteret Európán belüli, vagy interkontinentális utazásaihoz, számukra, illetve a Debrecenben tanuló külföldi diákok számára pedig főleg a vasárnapi járat teszi még egyszerűbbé az utazást” – mondta Antal Gábor, a Lufthansa Csoport magyarországi country managere.

A Lufthansa továbbra is Bombardier CRJ 900-as típusú gépet üzemeltet az útvonalon, 98 férőhellyel, üzleti és turista osztályos kialakításban. A menetrend egyedül a pénteki napon módosul: a többi naphoz képest 40 perccel korábban indul, illetve érkezik a járat.

Így indulnak majd a Lufthansa München és Debrecen közötti közlekedő járatai a 2018-as nyári menetrend szerint

München – Debrecen

  • Hétfő, szerda, csütörtök, vasárnap indulás: 11:20; érkezés: 12:45
  • Péntek indulás: 10:40; érkezés:12:05

Debrecen – München

  • Hétfő, szerda, csütörtök, vasárnap: indulás: 13:20; érkezés: 14:50
  • Péntek: indulás: 12:40; érkezés: 14:10

Legyél az első hozzászóló "Heti ötre növeli járatszámát a Lufthansa München és Debrecen között" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*