Ryanair: Budapestről máris irány Eilat, tavasztól Las Palmas!

Garantáltan kellemes időjárás és biztonság fogadta azokat az első utasokat, akik az izraeli Eilat tengerparti üdülőhely Ovda repülőtérére utaztak a Ryanair új járatával. A Vörös-tenger partján fekvő üdülőhelyek akkor a legnépszerűbbek, amikor Európában téli az időjárás.

Izrael egyetlen és legszebb Vörös-tengeri nyaralóhelye immár karnyújtásnyi közelségbe került a Ryanair utasai számára, akik mostantól hetente két alkalommal utazhatnak Budapestről közvetlenül a Sínai-félsziget déli részére, közvetlen járattal. A Ryanair ovdai járata szerdán és szombaton közlekedik: 11.35-kor, illetve 11.00 órakor indul Budapestről, majd rövid forduló után 19.40-kor, illetve 19.05-kor érkezik vissza Budapestre. Az új járattal a Budapestről induló utasok számára immár három légitársaság kínál menetrendszerű utakat Izraelbe.

Az ovdai járat elindításának napján jelentette be a Ryanair, hogy egy másik meleg tengeri üdülőhelyre, a Kanári-szigetekre is indít repülőgépet heti egy alkalommal 2016. április 3-tól, azaz a jövő nyári menetrendi időszak kezdetétől. A Ryanair gépe Budapestről Gran Canaria szigetére, vagyis Las Palmas repülőterére indul a magyar fővárosból.
 

Legyél az első hozzászóló "Ryanair: Budapestről máris irány Eilat, tavasztól Las Palmas!" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*