St. Maartenből indul újra a Karib-tengeren júniusban a Celebrity Cruises

A Celebrity Cruises is bejelentette visszatérését. A hajótársaság elnök-vezérigazgatója, Lisa Lutoff-Perlo megerősítette, hogy a nemrégiben teljesen felújított Celebrity Millennium, az 500 millió dolláros modernizációs program zászlóshajója, a trópusi paradicsom, St. Maarten kikötőjéből indul útjaira június 5-től.

A hajózni vágyók március 25-től válthatják át nyaralási álmaikat álomnyaralássá, amikor is elkezdődnek a foglalások az augusztusig tartó szezon 7 éjszakás útjaira, a Karib-tenger legkedveltebb szigeteire. A hajó teljes személyzete be lesz oltva, és a hajóúton csak teljesen beoltott felnőttek vehetnek részt. A 18 év alatti gyermekeknek 72 óránál nem régebbi negatív PCR teszttel kell rendelkezni a hajóraszálláskor.

Nemrég írtunk arról, hogy az MSC Cruises bejelentette: az egyik leginnovatívabb hajóját, az Seaside-ot – 2017-es indulása óta először – Európában indítják útnak, és május 1-től csatlakozik a cég zászlóshajójához, az Grandiosához.

A Celebrity Cruises elnök-vezérigazgatója Lisa Lutoff-Perlo elmondta: “Visszatérni a Karib-tengerre több mint egy év után, egy nagyon fontos pillanat számunkra. Szinte hihetetlen, hogy fel tudjuk ajánlani egy biztonságos nyaralás lehetőségét a forradalmian felújított Celebrity Millennium fedélzetén, s még rendkívülibb, hogy St. Maarten csodás szigetén szállhatunk hajóra. Örökre hálás leszek St. Maarten kormányának a támogatásért és együttműködésért.”

“A tény, hogy egy nagy hajótársaság, mint a Royal Caribbean Csoporthoz tartozó Celebrity Cruises minket választ induló kikötőjének, fontos gazdasági mérföldkő St. Maarten számára.” – mondta Ludmila de Weever, Turisztikai, Gazdasági, Közlekedési és Telekommunikációs (TEATT) Miniszter. “Az, hogy itt lesz a Celebrity Cruises induló kikötője, újabb lehetőségeket fog teremteni az embereknek. Szeretném megköszönni a Royal Caribbean Csoport vezetőségének az elkötelezettségét St. Maarten iránt, és a TEATT Minisztériumba vetett bizalmát. Már nagyon várom sikeres visszatérésüket a Karib-tengerre,” mondta de Weever Miniszter.

A Celebrity új nyári karib-tengeri hajóútjai egy hét gondtalan kikapcsolódást, világszínvonalú gasztronómiai élményeket, izgalmas színházi show-kat és álomszép kabinokat biztosítanak, miközben Ön élvezheti a világ legszebb szigeteinek napsütötte tengerpartjait, történelmét és kultúráját. A két útvonal során meglátogatott szigetek: Aruba, Curacao és Barbados, valamint Tortola, St. Lucia és Barbados.

A hajóutak St. Maartenről indulnak és oda érkeznek vissza, így az utasoknak lesz idejük megismerkedni e gazdag kultúrájú sziget lakosaival, holland, francia és karib gasztronómiájával, csodás tengerpartjaival és gazdag búvár lehetőségeivel.