Szuperyachttal a fél világon át

A L’Austral nevű szuperyacht Nouméaból, Új-Kaledónia fővárosából indul, és első célállomása Ausztrália, ahol az utasok Gold Coasttól Cairnsen át, a Nagy-korallzátonyig különböző túrákon vehetnek részt. Megcsodálhatják a helyi élővilágot, felfedezhetik az esőerdőt, elmehetnek vitorlázni, és megnézhetik Ausztrália vizivilágát egy üvegfenekű hajóból, vagy részt vehetnek akár búvártúrákban is.

Ezután a hajó továbbhalad a Thursday-sziget és Darwin felé az Északi területen, ahol az utasok korkodilokkal nézhetnek farkasszemet a Crocodylus Parkban.

.

.

Ausztrália után a következő állomás Indonézia. A kikötők között szerepel Komodo, Bali, Lombok, Probolingo Észak-Jávában, Banjarmasin Borneón, Semarang Jáván és a gyönyörű Parai Beach a Bangka-szigeten. Az utazásnak ezen a szakaszán az érdeklődők megtekinthetik a hegyi templomokat, a növényvilágot, a vulkánokat és a gyönyörű homokos tengerpartokat, melyek szinte a teljes térségre jellemzőek.

A következő kikötési pont az Szingapúr, ahol a városállam mindennapjaiba kaphatnak betekintést az érdeklődők. Ezután a yacht továbbhalad Malajziába, ahol megtekinthetjük Kuala Lumpur és Penang városát.

A hajóút végére az Indiai Szubkontinens tartogat még az utasoknak meglepetéseket: Sri Lanka és fővárosa Colombo, Kerala, India déli részén –beleértve Fort Kochit, az öreg gyarmati várost, az ikonikus kínai halászhálókkal– és Goa partjai. Legvégül a L’Austral megérkezik célállomásához, Mumbai kikötőjéhez.

A Compagnie du Ponant a szokatlan luxushajóútjairól ismert a leginkább. Új Szuperyachtjuk, a L’Austral 132 kabinnal, két étteremmel, könyvtárral, valamint fitness központtal és spával várja a kikapcsolódni vágyókat.

További információ a cég honlapján: www.en.ponant.com

 

Legyél az első hozzászóló "Szuperyachttal a fél világon át" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*