Tegyünk a következő generációért: A jövő energiája

Fotókiállítás készült Kazahsztánról, amelyet augusztus végétől Moszkvában lehet majd megtekinteni. Illetve az ország már készül a 2017-es Astana EXPO Kiállításra, amelynek témája A jövő energiája lesz.

Augusztus 24-től tekinthető meg Moszkvában a fotókiállítás, amely Kazahsztán, a nagy sztyeppterületek országának csodálatos természeti tájait mutatja be. A tárlat – amely során bemutatják Kazahsztán természeti szépségeit, határtalan sztyeppéket, hegyeket, tavakat, erdőket, sivatagot – 60 lenyűgöző képpel és 4 információs standdal várja majd a kedves érdeklődőket. Mindezek mellett, a fotókon életre kell az ország két nagy városának Astananak és Almatynak a története.

A fő fotós Andres Kamenev, egy hónapot töltött az országban, hogy a fotókon megelevenítse mindazt, amit egy Kazahsztánba járó turistának mindenképpen látnia kell. De igazából csak apró részleteket sikerült kiragadni, az országban felfedezhető szép látványokból, még is talán elég ahhoz, hogy lenyűgözze vele a látogatót, hasson rá és turisztikai desztináció céljává válassza. Egyszóval, a fotókon keresztül megismerhetik Kazahsztán kulturális hátterét és azt, hogy milyen turisztikai lehetőségeket nyújt.

Kazahsztán

2017-es Astana EXPO Kiállítás

Az eddigi visszaigazolások alapján 93 napon át, 90 ország, 16 nemzetközi szervezete vesz részt az eseményen. A 2017-es Astana EXPO Kiállítás, háromezer kulturális és szórakoztató rendezvénynek ad otthon, illetve helyi konferenciákat is rendeznek. 2017. június 10. és szeptember 10. között a jövő év leglátványosabb kulturális helyszíne lesz Kazahsztán, hiszen több mint 100 országot és több mint 5 millió embert várnak a rendezvényre, amelynek témája a „Future Energy” azaz A jövő energiája lesz.

Az EXPO-2017 részeként, globális politikai dokumentumokat kell készíteni, amelyben ösztönzik az energiahatékonyságot és a megújuló energiaforrás széles körű használatát.

Astana

Altémák

Környezeti kihívás: CO2-kibocsájtás csökkentése.
Környezetünk kímélése, valamint az olyan irányok támogatása érdekében, amelyek elősegítik a környezet javulását.

Gazdasági kihívás: Energiatakarékosság.
Az energiahatékonyságot és az ésszerű energiafelhasználást támogatja.

Társadalmi kihívás: Energia mindenkinek.
Az energiához való hozzáférés alapvető emberi jog és szükséglet.

Legyél az első hozzászóló "Tegyünk a következő generációért: A jövő energiája" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*