Top Gear Live: Budapesten is felbőgnek a motorok

Top Gear Live – ez a címe annak a nem mindennapi autós show-nak, mellyel a BBC neves műsorvezetői, Jeremy Clarkson, Richard Hammond és James May járják a világot. A világ egyik legnézettebb angol autós műsorának élő változatát hozzák el a magyar fővárosba, egyetlen napon, egy délutáni és egy esti előadásra. Szépséges drága autók felvonulása, a legabszurdabb átalakításokon átesett autók bemutatkozása, kaszkadőrök hajmeresztő mutatványa jellemzi majd a show-t hatásos és őrült pirotechnikai megoldásokkal, lélegzetelállító ütközésekkel.

Az elmúlt egy év során a világ körüli turné keretében a Top Gear Live elképesztően látványos előadásokkal szórakoztatta nézőit az Egyesült Királyságban, Ausztráliában, Dél-Afrikában és Oroszországban, ráadásként pedig Varsóban rekord mennyiségű, 58 ezer ember váltott jegyet a stadionban megrendezett show-ra. Az előadásokra eddig a világ 1,8 millió autórajongója volt kíváncsi.

A Papp László Budapest Sportaréna előadásonként 8 ezer ülőhellyel várja az érdeklődőket, kiváló látási feltételeket nyújtva 18 és 21.30 órától.

Legyél az első hozzászóló "Top Gear Live: Budapesten is felbőgnek a motorok" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*