Új elnök-vezérigazgató a Celebrity Cruises élén

 „A Nemzetközi Kapcsolatok részlegének ügyvezető alelnökeként, Michael komoly szerepet játszott abban, hogy társaságunk erőteljes expanziós törekvései célt érjenek a feltörekvő, illetve mindig is sok vendéget ígérő nemzetközi piacokon, legutóbb pedig a Royal Caribbean International üzemeltetéséért felelt” – nyilatkozta Fain. „Szerencsére a Celebrity nagyon erős vezetői csapattal büszkélkedhet, amelyre az új elnök-vezérigazgató bizton építhet, és örömömre szolgál, hogy Michael a maga rengeteg ötletével, szenvedélyességével és határtalan energiájával elősegíti majd ennek a jelentős flottának a továbbfejlődését és sikerét.”

Bayley áthelyezésével Lisa Lutoff-Perlo foglalja el a Royal Caribbean International Üzemeltetésért felelő részlegének alelnöki székét, aki Adam Goldstein, a Royal Caribbean International elnök-vezérigazgatója alá tartozik majd. Lutoff-Perlo 27 éve dolgozik a vállalatnál, számos pozíciót töltött be mind a Celebrity Cruises, mind a Royal Caribbean International flottánál. Legutóbb a Celebrity Cruises Szálloda részlegének rangidős alelnökeként tevékenykedett, és e minőségében egyebek között ő irányította a rendkívül sikeres Solstice osztályú óceánjárók bevezetését.

„Boldog vagyok, hogy Lisát újra a csapatomban tudhatom” – nyilatkozta Goldstein. „És tekintettel arra, hogy milyen hihetetlen eredményeket ért el a Celebrity szállodai részlegének vezetőjeként, örülök, hogy ebben az új, kibővült és még több felelősséggel járó munkakörben köszönthetem”.

Legyél az első hozzászóló "Új elnök-vezérigazgató a Celebrity Cruises élén" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*