Új értékesítési-és marketingigazgató a The Ritz-Carlton élén

Új értékesítési- és marketingigazgatót köszönthetünk a The Ritz-Carlton, Budapest élén Claudia Venturini személyében. A félig luxemburgi, félig olasz származású hölgy feladata, a hotel összes értékesítési és marketing tevékenységének irányítása és a The Ritz-Carlton magyarországi szállodájának népszerűsítése a hazai vendégek és a külföldi utazók körében.

Fiatal kora ellenére, Claudia Venturini 25 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik a szállodaipar területén. Korábban vezető hotelláncoknál – Luxemburgban, Belgiumban, Németországban, Libanonban, Egyiptomban, Katarban és Monacoban – töltött be hasonló pozíciót, valamint 2002 és 2007 között a The Ritz-Carlton Sharm El Sheikh értékesítési- és marketingigazgatójaként dolgozott.claudiaventurini

“Nagy örömmel csatlakoztam a The Ritz-Carlton, Budapest csapatához, hiszen a hotel Európa egyik legcsodásabb városában található. Úgy vélem, hogy a tökéletes elhelyezkedés és a magas színvolánú szolgáltatások mind garantálják, hogy a vendégeink olyan egyedi Ritz-Carlton élményekkel távozzanak tőlünk, hogy újra és újra vissza akarjanak térni Budapestre.”

Legyél az első hozzászóló "Új értékesítési-és marketingigazgató a The Ritz-Carlton élén" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*