Új hotel nyitja meg kapuit Budapesten

A szálloda elhelyezkedését tekintve is telitalálat; mind közlekedésügyileg, mint kultúra-, szórakozási- és vásárlási lehetőségek szemszögéből is tökéletes választás. Villamossal és metróval a vendégek rövid időn belül eljuthatnak a főbb nevezetességekhez is.

A kivitelezésben az egyik legnagyobb hazai cég, a Bedori Investment Kft. vesz részt. A hét emeletesre tervezett épület szobái televízióval, Wi-Fivel és fürdőszobával kerülnek átadásra, és ahogy az a MEININGER-től megszokott, nem csak klasszikus két-, de többágyas hálótermeket is kínálnak majd. A hotelekre nem jellemző módon itt a vendégkonyha és a játékzóna is helyet kap. Előbbiben az itt lakók bátran elfogyaszthatják saját ételeiket, igénybe vehetik a mosógépet és szárítót is.

A MEININGER jelenleg 10 európai nagyvárosban 16 hotelével képviselteti magát. Jövőbeni tervei között szerepel, hogy a kontinens minden jelentős nagyvárosában nyisson egy szállodát. Sikere a hotelek és a hostelek tulajdonságainak tökéletes vegyítésében rejlik, így születik, hogy jó helyszínen, megfizethető áron minőségi szolgáltatásokat kínálnak Európa-szerte.
 

Legyél az első hozzászóló "Új hotel nyitja meg kapuit Budapesten" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*