Újra a csúcson a Kempinski, megint az ország vezető szállodája lett

Magyarország vezető szállodája lett 2019-ben a Kempinski Hotel Corvinus Budapest.

A Kempinski Hotel Corvinus Budapest a World Travel Awards 2019. évi szavazásán ötödször nyerte el a Magyarország vezető szállodája (Hungary’s Leading Hotel) címet. A hotel legnagyobb lakosztálya – a Corvinus Royal Suite -, ugyancsak megkapta a díjat a ’Magyarország vezető szállodai lakosztálya 2019’ (Hungary’s Leading Hotel Suite) kategóriában. A díjátadó gálára 2019. június 8-án Madeirán került sor.

A Kempinski Hotel Corvinus megnyitása óta rendszeresen szerepel a díjazottak között. Magyarország vezető üzleti szállodájává választották 2007-ben, 2009-ben és 2016-ban. A Magyarország vezető szállodája címet 2009-ben, 2010-ben és 2011-ben és 2017-ben nyerte el.

– Büszkeséggel tölt el minket a hír. Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy partnereink és vendégeink kiváló teljesítményünket ezekkel a díjakkal ismerték el. – mondta Stephan Interthal, a hotel igazgatója. – Külön öröm számomra, hogy éppen most kaptuk meg az elismerést, ugyanis áprilisban zárult a felújítási projektünk második szakasza. Ez alkalommal újabb két vendégemeletet adtunk át, felfrissített, illetve teljesen átépített szobákkal és lakosztályokkal. Eddig összesen öt vendégemelet felújításával készültünk el, 33 teljesen átépített szobával, 23 lakosztállyal és 228 felfrissített szobával.

A Budapest szívében fekvő ötcsillagos szállodában 316 tágas szoba és 35 elegáns lakosztály várja a vendégeket. A hotel öt vendégemelete nemrégiben teljes felújításon esett át.

A szálloda sokszínű gasztronómiai kínálata magában foglalja a kötetlen hangulatú ÉS Bisztrót, az ÉS Deli-t, a The Living Room-ot és a Blue Fox The Bárt, valamint, az első közép-európai Nobu Éttermet. A Kempinski Hotel Corvinus gazdag klasszikus és kortárs magyar műgyűjteménnyel büszkélkedik és a szállodában található galéria elhivatottan szolgálja a hazai művészek bemutatását. A hotel Ten Rooms névre keresztelt rendezvényszintje 2017-ben új dizájnt kapott, míg a The Kitchen Caters teljeskörű catering szolgáltatást nyújt szállodán belül és kívül.