Vacsora, 3 millióért

Meghökkentő összegért, 15 500 dollárért, vagyis több mint 3 millió forintért kínálja a világ legdrágább svédasztalos menüjét a manhattani Old Homestead Steakhouse. Természetesen ennyi pénzért különleges kiszolgálásban lehet része a vendégeknek, akikhez 25 barátjuk is csatlakozhat: egy mesterszakács irányításával a konyhai személyzet olyan menüt készít, ami felér egy királyi lakomával. Az étterem vezetése előre figyelmezteti vendégeit, hogy ne csak a pénztárcájukat készítsék fel, hanem a gyomrukat is az étkezésre, hiszen nem kis teljesítmény végigenni az ötfogásos, pompás menüt.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Az első fogás a világ legdrágább húsa, a Kobe marhából készült steak friss sült krumplival és hot doggal. Ezt követi a sovány hátszínből készült Sirloin steak szarvasgombás pirított bagettel és tormás csirkeszárnyakkal, Beluga kaviárral a tetején – ez a világ legdrágább és legritkább kaviárja.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

A harmadik fogás az Egyesült Államokbeli Maine partjainál fogott homár – mely a világ legédesebb, legzamatosabb homárja – füstölt lazacos tortilla-tekerccsel. Végül pedig szintén egy kis hús, mégpedig szintén marhából készült kebab, melyhez első osztályú francia pezsgő jár.

forrás: life.hu

Forczek Győző – SZTE Kommunikáció é Médiatudományi Szak

Legyél az első hozzászóló "Vacsora, 3 millióért" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*