Vacsora kalóz style-ban

A beltéri show egy több mint ezer köbméteres medencében, egy XVIII. századi spanyol vitorlás tökéletes másolatán zajlik, melyet az éjszakai égbolt fényét imitáló lámpák tesznek még hangulatosabbá. Érzékeltetve az előadás komolyságát, a hajó, melyen az előadás nagy része történik, egy 46 láb (14 méter) hosszú galleon.


Az étterem kívülről…. – fotó: photos.igougo.com

Az étkezés teljes részében, a belépéstől a távozásig a szórakoztatásé a főszerep (természetesen az étkezés mellett). Érkezéskor vicces kalózkalapokban fotózkodhatunk, melyet, aztán ha tetszik, meg is vehetünk. Ezután a bárhoz vezetnek minket, miközben a szereplők egy táncos-zenés, kis „elő-előadás” keretében berendezik a színpadot. A mini-show befejeztével átvezetik a vendégeket az asztalaikhoz, a nézőtérre.


… és belülről – fotó: piratesdinneradventure.com

A színház-étteremet színek szerint több részre osztották. Minden szekcióhoz egy külön kis melléktörténet tartozik, ahol a történet szereplői támogatókat toboroznak a nézőközönség tagjai közül, hogy a csapatuk tagja legyen, mely aztán versenyre kell a többivel. Ha belépünk a csapatba, kisebb, egyszerűbb szerepeket is ránk bíznak, melyben habár nem sok tennivalónk van, (például a hajó orrában kell egy lámpást lengetni, vagy a vitorlánál segédkezni) de az akciódús történetnek köszönhetően mindenképpen nagy élmény.


Harc közben – fotó: piratesdinneradventure.com

Az előadás olyan különféle látványos elemekkel van tarkítva, mint az árbocon zajló kardpárbaj, ágyúlövések, különféle küzdelmek, akrobatikus mutatványok, robbanások, és természetesen a kihagyhatatlan: árbocok kötelein való lengés.

Emellett az étkekre és italokra is kellően nagy hangsúlyt fektetnek, mindenki megtalálja számára a több fogásos étkezések során a legfinomabb falatokat.


A kicsiket is örömmel fogadják csapataikban – fotó: piratesdinneradventure.com

Felnőttek számára a vacsora 64 dollárba kerülnek (plusz adók), mely átszámítva 14.000 Ft + áfának felel meg, gyermekeknek 12 éves korig pedig 9000 Ft egy étkezés.


A kalózhölgyek is örömmel látják a vendégeket – fotó: attractionsmagazine.com

Egy rövid izelítő a show-ból:

További információk: www.piratesdinneradventure.com
 

Legyél az első hozzászóló "Vacsora kalóz style-ban" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*