Velencei Karnevál a Velence Korzón

Kigyúlnak a színes fények. Induljanak egy valódi időutazásra! Képzeljenek el egy reneszánsz karneváli hangulatot.

A középkori ruhába bújtatott Velence Korzón és az előtte található piactér egyik sarkában éppen egy jós tekint a jövőbe, a bejáratnál artisták szórakoztatják a járókelőket, a karzaton vidám nevetés jelzi, hogy éppen különböző gyerekprogramok zajlanak, miközben a reformációt képviselő kis művészek álarcokat festenek, mindehhez pedig az udvari zenészek muzsikája adja a hátteret – ilyen és ehhez hasonló hangulat várja az érdeklődőket, aki ellátogat február 25-én, szombaton a Velence Korzó télűző rendezvényére.

Az alábbi program garantálja a jókedvet:

A jelmezes felvonulás 13:30-kor indul.

15:00 órától a Garagulya társulat „Itt a farsang, áll a bál” vidám óriásbábos előadását tekintheti meg a nagyérdemű.

16:00 órától a táncos lábaké a főszerep a reneszánsz táncházban. A talpalávalót a Sub Rosa régizenei együttes szolgáltatja.

17:00 órától artista és zsonglőr bemutató látható majd, ahol a művészek egyedülálló produkcióval kedveskednek a kíváncsi nézőknek.

17:45-kor kiderül, ki faragta a nap folyamán a legszebb jégszobrot. Ezen kívül megcsodálhatjuk a legötletesebb, legszebb, leglátványosabb jelmezeket.

18:20-kor M. Tóth Zsolt aranyérmes nemzetközi bajnok jégszobrász – látványos pirotechnikai show kíséretében –  10 perc alatt faragja ki látványos jégszobrát.

18:30-tól a Tűzfészek Társulat akrobatikus tűzzsonglőr show-val kápráztat el kicsiket és nagyokat.

19:00 órától  síppal-dobbal, zenével, jelmezben vonulunk az „égig érő” máglyához, ahol közösen égetik el a telet jelképező télboszorkát, s vele együtt félelmeinket.

19:30-tól DJ Smash karneváli partyjával zárják a napot.

 

Legyél az első hozzászóló "Velencei Karnevál a Velence Korzón" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*