Z(s)eppelin Utazási Iroda: olasz meló – Irány Róma!

Rendhagyó munkanapot tart ma a Z(s)eppelin Utazási Iroda: munkatársai egy napra, szerdán Rómába „költöztek”, onnan segítik telefonon és online az ügyfeleiket – akikből egyre több akad, ahogy a korlátozások eltörlésével nő az utazási kedv. A csapat már meg is érkezett az olasz fővárosba.

Szokatlan üzenettel jelentkezett a Z(s)eppelin Utazási Iroda, amely azt adta hírül: „Irodánk ’technikai okok’ miatt zárva lesz! De csak 1 napra! Tudjuk, hogy előfoglalási időszak van, de úgy gondoltuk, hogy az egész iroda csapata Rómában tölti ezt a szép szerdai napot! Telefonjaikat és online rendszerüket a hónuk alá csapva fogadják a hívásokat és interaktív kapcsolatot teremtenek az örök várossal.” A csapat hajnalban indult és már munkába is állt Rómában.

Az egy napos „olasz meló” után csütörtöktől azonban már a megszokott formában várják utasaikat. „Szükség is van ránk az irodában, hiszen az elmúlt 2 esztendő után, a korlátozások folyamatos kedvező irányú tendenciájával rég nem látott előfoglalási kedv jellemzi az utazóközönséget!” – írták, megjegyezve, hogy a Zseppelin Programok 2022.03.31-ig akár 10 százalék kedvezménnyel foglalhatók!