55 éves Bükfürdő – Fellépők, születésnapi torta és programok az egész családnak

Idén ünnepli a Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum fennállásának 55. évfordulóját. Ebből az alkalomból tortával, közös héliumos lufi felengedéssel, Irigy Hónaljmirigy fellépéssel, Minimax Családi nappal, Frisss FM kitelepüléssel és értékes ajándékokkal várnak minden kedves érdeklődőt augusztus 19-én Bükfürdőn.

Számos programmal, fellépőkkel és színes kísérőrendezvénnyel készül a fürdő a jeles eseményre, így az odalátogatók délelőtt a Győri szinkronúszó csapat, délután pedig a Szombathelyi Kötélugró Klub bemutatóját tekinthetik meg. A nap folyamán számos kísérőprogrammal készülnek a szervezők, így megrendezésre kerül a nyár utolsó Minimax Családi napja is a fürdőben, ahol mókás vízi vetélkedő, dobóverseny, kreatív sarok, Minimax tánc, Mini és Picicica várja a gyermekeket. A család legkisebb tagjainak szórakozásáról a Minimax Családi nap programjain kívül Buborékpartival kedveskednek a szervezők, ezzel is még emlékezetesebbé téve az 55. jubileumot. A köszöntőbeszédek után a fürdő munkatársai közös fotózásra invitálják a vendégeket, amelyet követően több száz héliummal töltött léggömböt engednek fel az égbe. Természetesen a születésnapról a torta sem hiányozhat, a jó hangulatról pedig az egész napos Frisss FM kitelepülés mellett 15.30-kor az Irigy Hónaljmirigy zenekar gondoskodik majd.

Bükfürdő szülinapos csapat

RÉSZLETES PROGRAM:

11.00 Győri szinkronúszó csapat bemutatója
14.00 BE-JÓ Táncegyüttes
14.15 Ünnepi köszöntőbeszédek
14.30 Közös csoportkép és héliumos lufik felengedése a fürdő vendégeivel
15.00 Születésnapi torta felvágása
15.30 Irigy Hónaljmirigy
16.30 Szombathelyi Kötélugró Klub bemutatója
17.00 Ajándéksorsolás

A nap folyamán több alkalommal ajándékok kerülnek kiosztásra a fürdőzők között, illetve a rendezvény végén a Minimax Családi napok főnyereménye, és számos értékes ajándék is gazdára talál.

További információ: www.bukfurdo.hu

Legyél az első hozzászóló "55 éves Bükfürdő – Fellépők, születésnapi torta és programok az egész családnak" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*