A Balaton Sound nyerte el a legjobb európai közepes méretű fesztiválnak járó díjat

 Az Európai Fesztiválszövetség versenyének díjait szerdán késő este, a hollandiai Groningenben adták át.

Két kategóriában is indult magyar fesztivál idén a Festival Awards Europe versenyén és mindkét rendezvény bekerült a 10 legjobbnak ítélt európai fesztivál közé. Míg a Sziget a nagyfesztiválok, addig a Balaton Sound a közepes méretű fesztiválok között mérettette meg magát és végül az első helyen végzett. “Mind a cégünknek mind a hazai fesztiválszervezésnek nagy elismerése ez a díj, hiszen immár két fesztiválunk is van, ami kategóriájában a legjobbnak bizonyult Európában” – mondta Gerendai Károly a Sziget Szervezőiroda ügyvezetője a közlemény szerint.

A díjat Lobenwein Norbert és Fülöp Zoltán, a Balaton Sound alapító-főszervezői vették át. Elmondták, a Balaton Sound elmúlt hat éve önmagában egy sikertörténet, hiszen a rendezvény már az első évben nagy szakmai és közönségsikert aratott, és azóta minden évben teltházas napok és egyre növekvő érdeklődés jellemzi a fesztivált. “Az eddigi sikerek megkoronázása ez a díj” – mondták a szervezők, akiket az elismerés arra is ösztönöz, hogy tovább fejlesszék a rendezvényt – olvasható a közleményben.

A Balaton Soundot idén július 11-14. között rendezik meg.

forrás: MTI

Legyél az első hozzászóló "A Balaton Sound nyerte el a legjobb európai közepes méretű fesztiválnak járó díjat" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*