A TripAdvisor és a HolidayCheck.de is a hazai szálláshelyeket díjazta

 A közlemény szerint a TripAdvisor listáján a 23. helyen szerepel a budapesti Four Season.
A budapesti szállodának olyan versenytársakkal kellett megküzdeni, amelyeknek Bali vagy Hawaii szigete, vagy éppen London ad helyet.


Four Seasons Hotel Gresham Palace

A közleményben megjegyzik: az oldal nem csak nemzetközi, de nemzetenkénti rangsort is összeállított. A magyarországi toplista erősen főváros centrikus, csupán egyetlen vidéki szálloda szerepel rajta. A Tokaj-Hegyalján található Andrássy Rezidencia Wine&Spa a Travelers’ Choice 2013 címet így olyanokkal együtt birtokolja, mint a már említett Four Seasons Hotel Gresham Palace vagy éppen a Le Meridien Budapest.

A közlemény szerint az egyik legnagyobb német utazási portál, a HolidayCheck.de minden évben összeállítja a vendégeik által legkedveltebb 99 hotel listáját. Az elmúlt évben mintegy 780 ezer értékelés érkezett, ezek száma és értéke, valamint az, hogy a vendégek milyen arányban ajánlják a szállodát, adja a végső rangsort, amelyre ezúttal egyetlen magyar szálloda, a Lotus Therme Hotel & Spa Hévíz került fel.


Lotus Therme Hotel & Spa Hévíz

Az értékelések alapján a lehetséges 6 pontból 5 és felet kaptak eddig, és 100 vendégből 96 bátran javasolja is mindenkinek a hotelt.

A havonta több mint 50 millió látogatójával a TripAdvisor jelenleg a legnagyobb online utazási oldal és online útikalauz. A site mintegy 30 országban 20 nyelven érhető el, és nem csak utazási információk és szállásajánlatok érhetőek el az oldalon, de az utazók tanácsainak és véleményének is teret adnak. Az adatbázisa több mint 89 ezer úti célt 145 ezer látnivalót és közel félmillió szállodát tartalmaz – olvasható a közleményben.

Legyél az első hozzászóló "A TripAdvisor és a HolidayCheck.de is a hazai szálláshelyeket díjazta" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*