A világ legnagyobb beltéri hullámvasútját építik meg Vegasban

 Extra érdekessége az El Loconak, hogy az Egyesült Államokban csupán egyetlen egy darab ilyen típusú hullámvasút létezett eddig (a világon is csak 5 van), így az újgenerációs élményvasút egy újabb vonzó pontja lehet, az amúgy sem látványosság nélküli Bűn Városának.


A tervezett kinézet

Az S&S Worldwide Inc. (a világ egyik vezető élményvasút-tervező társasága) által készített El Locok ismertetőjegyei a rekordmeredekségű zuhanások, illetve az egyedi tervezésű csavarok és kanyarok, melyek az utat színesítik. A vegasi Loco utasai a tervek szerint több mint 20 méter magasságból fognak alázuhanni már a menet elején, melyet egy olyan hátramenet követ, melynek hatására mindenki megtapasztalhatja az 1.5-es erősségű függőleges-negatív G gyorsulást. A különlegességek listáját fogja bővíteni még a 45 fokos kifelé döntött kanyar, az egyenes zuhanásnál is erőteljesebb szintesés és a 180 fokos forduló is, mely mind-mind a vendégek tökéletes elégedettségét szolgálja majd. Az előrejelzések alapján a repülés élményét nyújtó 4 személyes kis kocsik 75 másodperc alatt fogják megtenni a közel 400 méteres pályát.


A négyszemélyes kocsik egyike

A tervek szerint az Adventuredome heteken belül megkezdi az El Loco építését, és ígéretük szerint decemberben már bárki sikoltozhat rajta.

Legyél az első hozzászóló "A világ legnagyobb beltéri hullámvasútját építik meg Vegasban" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*