Barcelonában is épül Ferrari vidámpark

Barcelona mellett épülhet meg a legújabb Ferrari vidámpark: 2014. március közepén született megállapodás a PortAventura Entertainment S.A.U. – az Investindustrial leányvállalata – és a Ferrari autóipari óriás között, mely szerint a Barcelona melletti PortAventura területén felépítik a Ferrari európai vidámparkját, a Ferrari Landet. A 75 ezer négyzetméter alapterületű szórakoztató központban számos új attrakció lesz, például a kontinens legmagasabb és leggyorsabb, függőleges elemet is tartalmazó hullámvasútja, mely a gyorsulás érzetét hivatott bemutatni.

A több napra érkezők egy új, kétszázötven szobás, ötcsillagos szálloda is várja majd, a Ferrari- tematika jegyében: az ifjakat és az idősebbeket is vezetési szimulátorok kényeztetik el.

A PortAventura mintegy négymillió látogatót fogadhat egy évben, felerészben Spanyolország határain túlról. Az Investindustrial mára a mediterrán térség legjelentősebb, európai szinten pedig a második szórakozató parkjává nőtte ki magát. Az Abu Dzabiban található Ferrari World forgalmát és sikerét nézve, legalább egymilliós látogatószám-emelkedésre számítanak a nyitást követő években.

Legyél az első hozzászóló "Barcelonában is épül Ferrari vidámpark" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*