Budapest felett a világ egyik legnagyobb presztízsű pezsgője

Budapest páratlan kikapcsolódási lehetőségét és gasztronómiai élményét kínáló helye, a White Raven Skybar & Lounge és a Laurent Perrier Champagne Ház egészen különleges megállapodást kötött. Ennek értelmében a világ legnagyobb presztízsű pezsgőházai között számon tartott Champagne Laurent-Perrier tételei egyik legexkluzívabb választékában csak, a Várnegyed legmagasabb pontján, a Hilton Budapest tetején lesz elérhető Magyarországon.  Ezen felül a Laurent-Perrier’s Grand Siècle Les Réserves Itération No. 20 pezsgőkülönlegesség, amely MAgyarország egyik legdrágább pezsgője, most az országban kizárólag a White Raven Skybar & Lounge-ban lesz kapható a hazai vendéglátó egységek közül.

Franciaország és a Champagne régió egyik legnagyobb tradícióval rendelkező pezsgőháza mindig az újdonságairól, különleges megoldásiról volt híres és elismert. Ezt a sort erősíti a mostani, magyarországi megállapodás is. Az innovációik egyik markáns eleme, hogy egyetlen Champagne-i birtokként a legkiemelkedőbb és legismertebb cuvée-je, a Grand Siècle évjártól független! Csak és kizárólag sorszámozott kiadásban kerül a rajongók elé. A tavalyi tétel pedig 1959 óta mindössze a 26. a sorban. Ezzel kapcsolatban a világ egyik legismertebb borkritikusa, James Suckling tavaly év végén úgy fogalmazott: az elmúlt év világ borászati teljesítményének a csúcsa ez a palack! 2023-ban nincs feljebb! A White Raven Skybar & Lounge tökéletes helyszínt biztosít a Champagne Laurent-Perrier Grand Siècle Grande Cuvée N.26 tételeinek.

A Hilton Budapest – a világ 10 legszebb panorámájú szállodájának – tetején, harmadik éve kínál felejthetetlen pillanatokat a White Raven Skybar & Lounge. A tetőbárnak a lélegzetelállító kilátás mellett az exkluzív ital és ételkínálat, az egyedülálló gasztronómiai együttműködések is védjegyei lettek.

„Ragaszkodunk a klasszikusokhoz, de célunk, hogy túlszárnyaljuk őket. Ezért érezhetik úgy vendégeink, hogy egy ismerős élménybe kortyolnak bele, miközben valami teljesen újat tapasztalnak meg. Léteznek különleges helyek, ahol ezek a pillanatok találkoznak, és egyedi élménnyé sűrűsödnek. A White Raven Skybar & Lounge ezek közül is az egyik legkülönlegesebb kíván lenni” – hangsúlyozta Fabriczki Petra, a Danubius Hotels kommunikációs igazgatója.

A White Raven Skybar & Lounge a megismételhetetlen impressziók gyűjtőhelye. Budapesti panoráma, különleges koktélok, borok, pezsgők, ételek és egy semmihez sem hasonlítható atmoszféra: ez az idei White Raven Signature Collection, amiben kiemelkedő helyet foglal el a Champagne Laurent-Perrier pezsgőházzal indított különleges együttműködés.