Budapestre jönnek a Párizsi Autószalon modelljei

A hazai márkakereskedők összefogásával megvalósuló háromnapos budapesti rendezvény célja, hogy megmutassa a járműipar aktuális trendjeit, innovációt, valamint hogy felhívja a figyelmet az együttműködés és a tisztességes piaci magatartás fontosságára az autókereskedelem és járműkarbantartás terén. A Syma Csarnokban 20 márkakereskedő 26 márkája vesz részt a jeles rendezvényen. A háromnapos kiállítás célja, hogy megmutassa a közönség számára, hol tart napjainkban a járműipar, melyek a legújabb trendek, és melyek a legfontosabb, Magyarországon is megjelenő újdonságok.

Budapesten a pár héttel ezelőtt a Párizsi Autószalonon kiállított új vagy megújított modell is megtekinthető lesz. Ilyen például a hamarosan az európai piacon megjelenő új Ford Mondeo, az év végén piacra kerülő új Volkswagen Passat, a formai igazításon átesett és új motorokkal felszerelt Peugeot 508-as, vagy az Infiniti sepciális kiadású SUV-ja, a QX70 S Design. A sportosabb autókat többek között a Peugeot RCZ-R, vagy a teljes mértékben hazai gyártású új Audi TT képviseli.

Természetesen városi kisautókban sem lesz hiány, az új Hyundai i10-est és a farmotorossá alakított harmadik generációs Renault Twingót is ki lehet próbálni. A harmadik nagy francia gyártó is jelen lesz a rendezvényen, a Citroen standján a fő látnivaló természetesen a márka idei nagy dobása, C4 Cactus lesz. A motorozás szerelmesei sem maradnak újdonság nélkül: a Harley Davidson itt mutatja be 2015-ös kollekcióját, benne a már nálunk is megvásárolható Road Glide Speciallel és az új Street 750-tel.

A rendezvényen a hagyományos autók mellett az elektromos járművek is kiemelt szerepet kapnak, melyeket nemcsak megtekinthetnek, hanem a fedett tesztpályán ki is próbálhatnak az érdeklődők. A már ismertebb környezetbarát meghajtású kocsik mellett olyan különlegességek is láthatók lesznek a kiállításon, mint az Audi A3 e-tron, a Volkswagen e-up, a kifejezetten áru- vagy személyfuvarozásra kifejlesztett Nissan e-NV200 haszonjármű, vagy a Kia Soul EV, a koreai márka legújabb elektromos autója.

A Mobilitás 2014 nemcsak kiállítás, hanem egyben vásár is lesz, így egy helyen lehet informálódni, kipróbálni és akár dönteni márkákról, típusokról, felszereltségről, árakról, finanszírozásról, biztosításról.

Legyél az első hozzászóló "Budapestre jönnek a Párizsi Autószalon modelljei" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*