Camp Ocean az óceánon

Új gyermekközpontú programokkal jelent meg a a Carnival Cruise Lines. Az elsőként a több millió dolláros felújításon átesett Carneval Freedomon bevezetett újítások elsősorban a 2-11 év közötti gyermekek számára szóló szórakoztató lehetőségekkel, témaparkkal, oktató-tanító jellegű rendezvényeikkel gazdagítja a fedélzetet. Több mint kétszáz új játékkal is bővül a kínálat, köztük a legszórakoztatóbbakkal, mint a Sea Creature Discovery , a Marine Life Trivia, az Under the Sea Mad Libs és az Ocean Artifacts Memory Tray, illetve a kreatívan tanulásra ösztönző Design Your Own Aquarium, valamint a Make Your Own Sailboat, illetve a Sea Salt Art, és Create a Penguin from Oreos.

A dr. Seuss meséire is építő új programok lényege természetesen az, hogy az óceánjárókon – különösen a tengeri napokon – minden gyermek a saját korcsoportjának megfelelő programokon, játékokon vehessen részt, megkönnyítve ezzel a felnőttek pihenését is. A legkisebbek így három csoportra osztva ( 2-5 éves korig: Pingvinek, 6-8 éves korig: Tüskés ráják, 9-11 éves korig: Cápák) nemcsak játszhatnak, hanem az angolszász szokásoknak megfelelően, hasznos tudnivalókkal is gazdagodnak a szórakozás közben.

A Carnival Freedom és a 2016-ban kihajózni készülő Carnival Vista hajói több millió dolláros felújítás keretében bővülnek izgalmas játszótérrel is, ahol az aktív játékok mellett helyet kapnak többek között a művészeti kézműves tevékenységek is.

Legyél az első hozzászóló "Camp Ocean az óceánon" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*