Debrecenből is csak egy ugrás Törökország kulturális és gazdasági életének központja

Fotó: Wizz Air

Április 14-től Debrecenből közvetlen járatot indít Isztambulba, Törökország kulturális és gazdasági életének központjába a Wizz Air.

A két kontinensen átívelő Isztambul a kelet és a nyugat különleges ötvözete, amely minden odalátogatót lenyűgöz. Kulturális sokszínűsége, páratlan hangulata és káprázatos építészete egyedülálló bájt kölcsönöz a városnak. Törökország gazdasági, kulturális és művészeti központja számos izgalmas látnivalót és nevezetességet rejt. A múltidéző mecsetek, paloták és bazárok, a modern metropolisz vibráló egyvelegével társítva teszik felejthetetlenné az utazást.

„Az elmúlt években végzett felméréseink során a Róma járathoz hasonlóan Isztambul is kimagasló eredményeket ért el, így külön öröm számunkra, hogy az utasok által javasolt legnépszerűbb három desztinációból rövid időn belül kettőt is bejelenthetünk. Ezen események megerősítésként szolgálnak arra, hogy a Wizz Air légitársaság, valamint a repülőtér-üzemeltető számára fontos utasaink véleménye, és valóban arra törekszünk, hogy a mutatkozó igényeknek megfelelő járatfejlesztéseket valósítsunk meg” – mondta Vincze Tamás, a Debrecen International Airport Kft. fejlesztési igazgatója.

Antalya mellett Isztambul a második török város, amely hamarosan Debrecenből is közvetlenül elérhetővé válik repülővel. Ezzel, a Wizz Air bővítésének köszönhetően Magyarországról már négy útvonalon is foglalhatóak járatok Törökországba.