Donovaly, ahol pezseg az élet

A Park Snow Donovaly látogatói már a 2017/2018-as síszezontól kezdve otthon, kényelmesen megvehetik síbérletüket. Ezzel időt spórolhatnak, mert nem kell sorba állni a jegypénztárnál, és rögtön síelhetnek, ahogy a liftek elindulnak, miközben az online vásárolt síbérletekkel egyúttal pénzt is spórolhatnak.

Hogyan működik?

Ahhoz, hogy előre tudjunk regisztrálni és vásárolni számítógépen vagy mobiltelefonon, már rendelkeznünk kell egy chipkártyával. Nem számít, hogy a kártya egy nyári kirándulásból, felvonóhasználatból, bobpályahasználatból, netán a tavalyi donovalyi síelés után maradt nálunk.

Sőt, akár Skidata rendszert használó osztrák vagy másik szlovák síparadicsomból is lehet kártyánk. Ha tudjuk a kártya számát – általában rányomtatják a kártya hátoldalára –, rátölthetjük a síbérletet az interneten keresztül ezekre az okos kártyákra. Mindössze regisztrálni kell a www.parksnow.sk weboldalon, meg kell adni a személyes adatokat, a chipkártya számát, és attól a pillanattól kezdve akár spórolhatunk is, amikor síbérletet vásárolunk. Minden vásárlás után pont jár, amit felhasználhatunk kedvezményként, vagy ha elég pontot gyűjtöttünk, azokat akár ingyenes síbérletre is válthatjuk.

Egy euró = egy pont. Minden pont öt centet ér. Például ha veszünk egy felnőtt hétórás síbérletet 28 euróért a főszezonban, 28 pontot kapunk, ami a későbbiekben 1,4 euró kedvezményre váltható. A fennmaradó összeget bankkártyával fizethetjük a síközpont biztonságos fizetési felületén. 

Milyen síbérleteket lehet online megvásárolni?

Mindenféle síbérletet, amit a síközpont kínál. A háromórástól az egész szezonosig, akár felnőtt-, ifjúsági vagy gyermekbérletet is. Az ISIC, ITIC és az Euro26 kártyával történő vásárlás is lehetséges. A kártya érvényességét a kártyakibocsátó biztonságos online kapcsolaton keresztül hitelesíti.

 26. HONDA KUPA – 2018. február 10.

A Honda Kupa, hivatalos nevén Országos Amatőr Gyermeksíbajnokság 1993 óta kerül megrendezésre.

Az Alacsony-Tátra és a Fátra között meghúzódó Donovalyban (Dóval) pedig először 2012-ben tartották meg a versenyt – nagy sikerrel. A Szlovák Idegenforgalmi Hivatal magyarországi képviseletét vezető Sonja Jelinkova kezdetektől fogva szárnyai alá vette a versenyt, így már hatodik alkalommal találkoznak a magyar gyermekek Donovalyban. A rendezvényt a SkiOutlet.hu csapata szervezi, amely a kezdetektől ugyanazokkal a kollégákkal dolgozik. A szervezőcsapat munkáját segíti a Besztercebányai Sport Klub kitűnő és lelkes versenyrendező csapata, illetve a Magyar Síakadémia elnöke, Klausmann Viktor és az ő síoktató csapata is.

A Park Snow Donovaly marketingmenedzsere, Miroslav Dobrota is kiváló partnere a Honda Kupának.

A verseny sajátossága, hogy ez az egyetlen olyan országos nagy síverseny, ahol az igazán komoly versenyzők nem indulhatnak. Mivel az elmúlt 25 évben szerencsére sokat fejlődött a magyar sísport, egyre több az aktív versenyző, miközben az amatőr síelők száma is jelentősen megnövekedett: ma már 550 ezer főre tehető. Ezért kissé szigorodik a Honda Kupa versenykiírása, elsősorban annak érdekében, hogy az igazi amatőröket sikerüljön különválasztani a már aktív versenyzőktől.
A jelszó: a verseny maradjon továbbra is az amatőr sízőké!
(További információk: tel.: 06-70-321-4671)

8 éves korig ingyenes síelés a gyerekeknek

Szlovákiában szinte minden síközpontban hatéves korig ingyen síelhetnek a gyermekek, amennyiben érvényes síbérlettel rendelkező felnőttel együtt síelnek. Donovalyban azonban döntöttek, hogy szakítanak ezzel a tradícióval: az idei szezontól náluk nyolcéves korig síelhetnek ingyen a gyermekek! Ez az ajánlat akkor érvényes, ha a kísérő felnőtt 3-7 napos síbérletet vásárol. Amennyiben a felnőtt kísérő háromnaposnál rövidebb síbérletet vásárol, az ingyenes gyermeksíbérlet hatéves korig vehető igénybe. A teljes szezonra szóló síbérlet esetén is hatéves korig lehet ingyen síelni.

Az idei szezonban nem emelték a bérletárakat, minden bérlet ára megegyezik a tavalyival!

Nonstop négyüléses

A tavalyi sikerre való tekintettel Donovalyban idén is folyamatosan, megszakítás nélkül üzemeltetik a négyüléses és a P2 Záhradište felvonókat 8.30 és 21.00 óra között. Azaz este sem kell abbahagyni a síelést, egész nap folyamatosan síelhetünk.

Így a rugalmas bérletekkel a síelőknek arra is lehetőségük nyílik, hogy kombinálják a nappali és az esti síelést. Ha például 13.45-kor kezd valaki síelni, a hétórás bérlettel akár este 20.45-ig síelhet Zahradistén! Természetesen továbbra is van lehetőség csak esti síelésre bérletet venni, aminek az érvényessége 16.00-tól 21.00 óráig tart.

Közép-Európa legnagyobb gyermek-Funparkja

A gyermek-Funpark Donovaly ideális hely a síelés megtanulására – Mistrikyben, a Nová Hoľa és Zahradište pályarendszerek között található. A Patty Ski eredeti 2500 m2-es területét még közel 10 000 m2-rel növelték 2011 decemberében, amivel egyből a gyermeksíparkok legnagyobbjai közé került, és Európa második legnagyobb gyermeksíparkja lett. A Funparkban 9 db Sunkid varázsszőnyeg (futószalagos gyermeksífelvonó) továbbá egy motoros síkörhinta segíti, hogy a gyermekek gyorsabban, játékosan tanuljanak síelni már hároméves kortól.

Mindennap 12.00-kor mindenkit szeretettel várnak az egyedi „Show on Snow” előadásra, ahol a sok játék, vidámság után egy felejthetetlen motorosszán-vonatozással zárják a programot. Eközben az ember nagyságú Dodo, Lulu, Brumik és „Park Snow-egér” is a gyerekeket szórakoztatja.

Foglalás és rendelés a szállodák recepcióján!

Donovaly – sífutóknak is!

A sífutás kedvelőit is nagyszerű sífutópályákkal várja Donovaly, ahol két „cross-country” sífutópálya áll rendelkezésre: Polianky–Močiarov és Donovaly–Šachtička. A folyamatosan karbantartott pályák teljes hossza 18,4 km. Hétvégére a pályák mindig korcsolyázó stílusra vannak előkészítve.

A sífutópályák új térképéhez ingyenesen hozzáférhetünk a helyi infócentrumban, vagy a www.parksnow.sk weboldalon a Térképek menüpont alatt.

A legjobb snowpark Donovalyban található – Riders Park Záhradište

A Park Snow Donovalyban üzemel a legjobb* snowpark Szlovákiában (*a www.boardlife.sk és www.freeskier.sk weboldalak felmérései alapján), ahol a teljes kiszolgáló „csapat” célja, hogy a központot a vendégek örömére a szezon elején mihamarabb megnyissák és folyamatosan karbantartsák. Nem véletlen, hogy az utóbbi két szezonban a Riders Park Donovaly mindig az elsőként megnyíló szlovák park volt. A parkban három ugrató és 12 akadály található, melyeket a szezonban időnként változtatnak, újabb és újabb kihívás elé állítva a snowboardosokat. Minden szezonban új akadályokkal készülnek, mint amilyen az előző szezonban a zenés Chill Out Zóna volt.

A Riders Park Záhradište a 2017/2018 síszezonban is felkészülési központja lesz az akrobatikus síelés és a szlovák snowboardválogatottnak.

A snowparkról minden információ megtalálható a www.riderspark.sk weboldalon.

Egész napos síelés főszezonban felnőtteknek már 19,50 €-tól!

Park Snow Card vendégkártya

A Park Snow Card vendégkártyát a partner szálláshelyeinken kapnak, minimum kétéjszakás tartózkodás esetén. A kártya ára 2,20 euró.

A legattraktívabb kedvezmények, melyeket a kártyával el lehet érni:

– kedvezmény háromnapos és hatnapos síbérletekre a Park Snow Donovalyban,

– kedvezmények sí- és snowboardfelszerelések kölcsönzésekor, valamint sí- és snowboardiskolákban és akvaparkokban,

– információ a további kedvezményekről a www.parksnow.sk weboldalon.

Nyolcórás síbérlet

A nyolcórás síbérlet azok számára alkalmas, akik szeretik élvezni a szabadságot, és nem szeretik lekötni magukat egy szezonbérlet megvásárlásával. A síliftkapun történő első átlépéskor egy óra kerül levonásra a síbérletből, ez idő alatt a síbérlet tulajdonosa korlátlan számban csúszhat le a sípályán és használhatja a sífelvonót.

Ha az első óra elteltével újra már nem lép át a beléptetőkapun, akkor a kártyán még hét óra marad, melyet bármikor felhasználhat nappali vagy esti síelésre. A következő óra a beléptetőkapukon való újabb átlépéskor kerül levonásra, az első átlépéstől számított 60 perc eltelte után.

A bérleteket bármikor lehet használni – akár nappali, akár esti síelésre a teljes 2017/2018-as síszezonban.

Elérhetőségek:
Park Snow Donovaly
Telefon: +421-48-4199-881
E-mail: info@parksnow.sk
Infocentrum Donovaly
Szállásfoglalás:+421-48-4199-900
info@infodonovaly.sk

Legyél az első hozzászóló "Donovaly, ahol pezseg az élet" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*