IATA-tagságot kapott a Cambodia Angkor Air

IATA-tagságot kapott a Cambodia Angkor Air

Első kambodzsai légitársaságként harcolta ki az IATA-tagságot a Cambodia Angkor Air.

Kambodzsa nemzeti légitársasága, a Cambodia Angkor Air életében mérföldkő volt a 2017-es esztendő: az úgynevezett IOSA biztonsági előírások teljesítését követően megkapta az IAT-tagságot, amit az ország egyetlen légitársaság sem érdemelt ki eddig. A Cambodia Angkor Air hét gépet üzemeltet: három 68 személyes ATR 72-500-ast, három 180 személyes Airbus 320-ast és egy Airbus 321-est.

Sárdi Rudolf, a Kambodzsai Királyság Kelet-Európai Idegenforgalmi Képviseletének vezetője elmondta, hogy a téli menetrendben a járatsűrítéseken kívül számos új célállomásra is repül a Cambodia Angkor Air a lényegesen megnövekedett igények kielégítésére. Heti 33 járatot üzemeltetnek a főváros, Phnom Penh és Siem Riep (Angkor) között. Siem Riep és a vietnami Danang között heti 11, valamint Siem Riep és a tengerparti üdülőhely Sihanoukville között heti 13 járat repül.

A légitársaság további járatai Kambodzsából Hong Kong-ba, Pekingbe, Sanghajba, Guangzhouba közlekednek. A nemzetközi járatok közül a Ho Chi Minh City és Siem Riep közötti járat a legnépszerűbb heti 21 alkalommal. A Premium Economy szolgáltatások igénybevételével számos előnyt élvezhetnek az utazók. Ilyen például a szabad ülőhely választás, soron kívüli beszállítás, elkülönített chek-in hely, 40 kilogrammos feladható poggyász és VIP váró igénybevétele a nemzetközi járatokon. Az úgynevezett Flight Pass Option (FPo) használata esetén akár 75%-os kedvezményben is részesülhetnek az utazók. Az FPo két éves érvényességű nyitott visszaúti jegyet kínál, amely teljesen egyedülálló a légipiacon. A Cambodia Angkor Air jegyei a magyar piacon is kiadhatók.

Legyél az első hozzászóló "IATA-tagságot kapott a Cambodia Angkor Air" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*