Idén is az egyik legromantikusabb európai hotelnek választották a Prestige Hotel Budapestet

Tavaly után idén is belekerült a Tripadvisor európai TOP 25 legromantikusabb szálláshelyei közé egy budapesti szálloda, a Prestige Hotel Budapest****Superior.

A szálloda megkapta a Traveler’s Choice díjat, melyet 2015-ös nyitása óta folyamatosan minden évben megújít és a legjobbak között szerepel a Tripadvisor listáin más-más kategóriákban. Idén a 16. helyet érte el a rangos listában, ahol Görögország, Spanyolország, Egyesült Királyság legszebb hotelei mellett szerepel.

Vendégek az alábbi dolgokat emelték ki visszajelzéseikben: a csodálatos enteriőr, központi elhelyezkedés, kiemelkedő szolgáltatás kultúra, kedves és profi személyzet és a vírushelyzet alatt is folyamatosan nyitva lévő szálloda kifogástalan tisztasága kapott nagy hangsúlyt.

A Prestige Hotel Budapest mindazon belföldi vendégét várja, akik Budapesten szeretnének eltölteni egy felejthetetlen romantikus hétvégét párjukkal! „Mit is tartalmaz ezen csomag? A szálloda tágas exkluzív lakosztályában VIP romantikus bekészítés, Costes Downtown Michelin csillagos étteremben reggeli elfogyasztása, Relax szoba szolgáltatásai, Duna part és a belváros közelsége mindez egy helyen.” – olvasható a hotel közleményében.