IPW: Amerika legnagyobb piactere 49. alkalommal

6400 résztvevő több, mint 110 ezer üzleti találkozó az USA legnagyobb turisztikai piacterén: az IPW-n.

Hetven országból, több, mint 6400 résztvevő, köztük 1300 feletti létszámban nemzetközi és amerikai utazásszervező, illetve rekord számú 530 amerikai és nemzetközi újságíró részvételével kezdődött meg 2017. június 3-án, a U.S. Travel Association szervezésében, a 49. IPW. A legnagyobb amerikai beutaztató piactéren, ahol az amerikai turisztikai desztinációk, attrakciók, szolgáltatók mutatják be és kínálják termékeiket, minden évben jelentős üzletek születnek.

IPWP3

A június 7-ig tartó eseménynek az IPW-k történetében először az amerikai főváros, Washington, és ott a Walter E. Washington Convention Center adott otthont. A rendezvény öt napja alatt, az üzleti partnerek között korábban sosem volt számú, 112 ezer előzetesen egyeztetett találkozóra került sor. Ennek jelentőségét igazolja a független kutatóintézet, hogy a Rockport Analytics szerint az IPW hatására, az eseményt követő három évben több, mint 4.7 milliárd dollár értékű közvetlen foglalást regisztrálnak az USA-ban.

IPWI4

Az IPW pozitív hatását mutatja az is, hogy a rendezés a házigazda számára is előnyöket rejt. Az idei rendezvényt követő három éven belül Washington D.C., a beutazási kedv növekedésének hatására 1.7 milliárdos gazdasági növekedést érhet el.

Az esemény nyitó sajtótájékoztatóján Roger Dow a U.S. Travel Association elnök vezérigazgatója kifejtette: az IPW évről évre jó lehetőség arra, hogy eljusson a világhoz az amerikaiak üzenete: „welcome”. Bemutatva azt a sokszínű kínálatot, amit az Amerikai Egyesült Államok – és ezúttal kiemelten Washington D.C. – a turistáknak nyújtani tud.

A jubileumi, 50. IPW-nek 2018. május 19-23. között Denver ad otthont.

émz

Legyél az első hozzászóló "IPW: Amerika legnagyobb piactere 49. alkalommal" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*