Jön az UP: márciustól repül az EL AL diszkont légitársasága

Öt európai városba közlekedik majd az UP: a magyar főváros mellett Berlinbe, Kijevbe, Prágába és Larnacába. Az előbbi városokba heti tizenegy alkalommal, míg Larnacába hetente négyszer. Még 2013-ban meg is kezdődik a jegyértékesítés. Június 30-ig egy egyirányú útra 69 dollár lesz a legolcsóbb jegy Tel-Avivból Budapestre és Prágába, 99 dollár Kijevbe, Berlinbe és Larnacába.

Az UP igazi diszkont társaságként működik majd, gépeire csak azokért a szolgáltatásokért kell az utasnak fizetnie, amelyeket valóban igénybe kíván venni. Két osztályt kínál majd a fedélzeten: az economy és az economy plus között lehet választani. Az UP Basic nem tartalmaz semmiféle extra szolgáltatást, például feladott csomaglehetőséget, ülésválasztást, fedélzeti ellátást, ezeket felár ellenében lehet megváltani. A víz és a snack azonban mindenki számára díjtalan.

Az UP valamennyi utasa egy csomagot ingyen vihet fel a fedélzetre, melynek mérete nem lehet több, mint 56x45x25 cm. 20 dollár ellenében foglalhat csomagfeladást az UP Basic utasa 23 kilogrammig, mely táska vagy bőrönd hossza nem haladja meg a 158 cm-t. Négy órán belüli csomagfeladás-vásárlás esetén, beleértve a repülőtéri feladás-választást is, 40 dollár a tarifa. A check-in ingyenes az UP weboldalán, 10 dollár a reptéren.

Az UP Smart jegyet vásárlók viszont rugalmas kondíciókat és számos szolgáltatást megkapnak. Az El Al Matmid törzsutasklub tagjai az UP járatain is gyűjthetnek mérföldeket és további extra szolgáltatásokra is számíthatnak.

A járatok Tel-Avivban a központi, T3-as terminálra érkeznek, a gépekre a beszállás utashídról történik. Az UP hálózatos légitársaság kíván lenni, vagyis a járatok átszállási lehetőségeket nyújtanak majd.

Legyél az első hozzászóló "Jön az UP: márciustól repül az EL AL diszkont légitársasága" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*