Magyar szoftverrel a világ körül

 Elsősorban azoknak ajánlják, akik nem szeretnek csoportban várost nézni, vagy saját tempóban kívánják megtekinteni a látnivalókat. A szoftver android és iOS alapú készülékekre telepíthető, maga az alkalmazás ingyenes, csak a túrákért kell fizetni. A T-Mobile ügyfelei alapból 10 kredittel tölthetik le a szoftvert, ez 4 túrára, vagy 2 város teljes megtekintésére elegendő (egy túra 2,5 Euróba, egy város 5 Euróba kerül). Samsung és Sony Ericsson tulajdonosok előre telepítve kapják a programot a szolgáltatótól.

Amivel a Pocket Guide többet tud konkurrenseinél:

– Minőségi tartalom: a guidokat képzett idegenvezetők írják alapos helyismerettel (az anyag folyamatosan bővül és frissül is.)
– Hangvezérlés: Nem kell olvasni, a telefon zsebben tartható, a nevezetességhez érve minden információt megkapunk, addig a város érdekességeiről, történelméről kapunk információkat. A felhasználói élmény jelentősen nagyobb mint a Lonely Planet alkalmazás esetében.
– Az útvonalak otthon letölthetők, a túra végén az elkészült fotók és videók összeköthetők az útvonallal, ezt a szoftver automatikusan elvégzi.

A túrák egy kisebb csoportban megoszthatók, jó hír, hogy iPhone 3G-n is működik. A 2G nem támogatott, mivel a működéséhez GPS-re van szükség (internetforgalmat nem generál). Sajnos a 120 ezer boldog felhasználó leginkább csak angol nyelven hallgathatja az idegenvezetést, mint a cég képviselője elmondta, a fordítás túl sokba kerül.

Legyél az első hozzászóló "Magyar szoftverrel a világ körül" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*