Megvan az ország legjobb wellness szállodája

Méghozzá a sárvári ötcsillagos Spirit Hotel, ami nem először végzett az élen ugyanilyen megmérettetés során. Sorozatban ez már a harmadik év, hogy a szálloda megkapja ezt a rangos elismerést.

A Gault&Millau a világ egyik legbefolyásosabb étterem- és hotelértékelő kalauzának számít, amely igen szigorú kritériumok szerint pontozza a szálláshelyeket. A névtelen véleményezők ebben az esztendőben is úgy gondolták, hogy a Spirit Hotel érdemli ki a „luxusigényeket kielégítő” kategóriát. Ez is mutatja, hogy a szálloda nyitása óta nem vesztett a minőségéből.

A Spirit Hotel Thermal Spa superior 271 szobával várja vendégeit, hírnevét leginkább 10 ezer négyzetméteres „Oázis” fürdő- és wellness részlegének köszönheti, az ehhez tartozó egyedülálló gyógyászati és medical spa központ csak ráadás.

A szálloda kétféle gyógyvízzel bír: az egyik 46°C hőmérsékletű, 1 kilométeres mélységből tör fel, és egyébiránt a „Spirit Gyógyvíz” nevet viseli, a másik még mélyebbről érkezik a felszínre, sósságával rendkívül jó gyógyhatással bír. 

Legyél az első hozzászóló "Megvan az ország legjobb wellness szállodája" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*