Ráncfelvarrás után még vonzóbb a sárvári gyógyfürdő

Ráncfelvarrás után még vonzóbb lett a sárvári gyógyfürdő

Medencefelújítás, szállodarekonstrukció, új design – jelentős fejlesztéseket hajtottak végre az idén a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdőben.

Az első újdonságot a vendégek már a szezon elején birtokba vehették, a szabadtéri gyermekmedence felújításaként elkészült a Sárkány-vár első üteme, amely a gyerekek nagy kedvence lett a nyáron, a tervek szerint a vár jövő év tavaszán tovább bővül – számolt be közleményében a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő. Tavasszal megújult a fürdő épületében található VitalMed Hotel**** 26 szobája. Egy letisztult, modern arculatot kapott az enteriőr, ám a szállodára eddig is jellemző családias atmoszférát megtartották.

A nyár végén került sor a két leglátványosabb beruházásra. Az élménymedence külső, víz feletti része üvegmozaik burkolatot kapott, több mint 340 négyzetméteren. Ezenkívül megújult a fürdő két öltözőblokkja. Az öltözőterek új designt kaptak, az öltözőszekrények vidám színei, a vendégek könnyebb tájékozódását is segítik.

Ráncfelvarrás után még vonzóbb lett a sárvári gyógyfürdő

A 2002-ben megnyitott sószoba teljes átalakítása nagyon időszerű volt. Himalája sót használva építették át, amely kiválóan alkalmazható légúti megbetegedések esetén.

A fürdő környezettudatossága már a nyitás óta érzékelhető, évről-évre azon dolgoznak, hogy minél kevesebb vegyszerfelhasználás, és minél kisebb szennyvízkibocsátás mellett tudják a medencék vizeit tisztán, és baktériummentesen tartani. Idei évben két technikai újítást vezettek be: a félig fedett gyógymedence elavult, felújításra szoruló homokszűrői helyett egy korszerű perlit szűrőt építettek be, amelynek a szűrőképessége negyvenszer jobb az eredeti homokszűrőnél, a szűrőberendezés fenntartása nagyon olcsó, a szennyvízkibocsátás pedig 25000 köbméterrel csökken éves szinten, miközben a vegyszerfelhasználás is jelentősen csökkenthető. A berendezés teljesen automatizált. Ezen kívül egy gáztalanító berendezést is beüzemeltek, amely a bejövő hideg víz vízkőtartalmának csökkentésére szolgál.

Ráncfelvarrás után még vonzóbb lett a sárvári gyógyfürdő

A felújított létesítmények az elmúlt 15 évben 8.948.000 vendéget szolgáltak ki, és nagyban hozzájárultak a társaság eddig elért nettó 18.569.000.000 forintos árbevételéhez. A megvalósult 144 millió forint összértékű fejlesztés is a fürdő vendégeinek magas színvonalú kiszolgálását és a szolgáltatások minőségi fejlesztését szolgálja.

Legyél az első hozzászóló "Ráncfelvarrás után még vonzóbb a sárvári gyógyfürdő" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*