Nagyobb poggyászok a Qatar Airways-nél

így turista osztályon legfeljebb 30 kg-os, a nemrégiben a Skytrax által a világ legjobbjának választott Business Class-on 40 kg-os, és első osztályon 50 kg-os összsúlyú poggyászt adhatnak fel az utasok. Turista osztályon a standardnak számító 23 kg helyett mostantól 30 kg súlyú poggyász adható fel, míg Business Class-on és első osztályon 30 és 40 kg-ról 40 illetve 50 kg-ra növekedett a jegyárban foglalt feladható poggyászok súlya. Fontos azonban megjegyezni, hogy a rakodók védelmében, a munkavédelmi előírások értelmében egy darab poggyász továbbra is legfeljebb 32 kg lehet.

Azok az utasok, akik 2013. szeptember 1. előtt utaztak, a megnövekedett poggyász súlyhatárokat a visszaútnál tudják kihasználni, ha a visszaút szeptember 1-jén vagy később esedékes. A qatarairways.com-on szeptembertől a megnövekedett súlyhatárokkal frissül az online túlsúlyvásárlás.

A Qatar Airways nemrégiben 7 új úti célt jelentett be: Gassim (Szaúd-Arábia), Najaf (Irak), Phnom Penh (Kambodzsa), Chicago (USA), Salalah (Omán), Basra (Irak) és Szulaymaniyah (Irak). Az elkövetkező néhány hónapon belül tovább növekszik a hálózat. Új célállomások: Chengdu, Kína (szeptember 3.), Addis Ababa, Etiópia (szeptember18.), Clark Nemzetközi Repülőtér, Fülöp-szigetek (október 28.) és Philadelphia, USA (2014. április 2.).

Forrás: Turizmus Online

Legyél az első hozzászóló "Nagyobb poggyászok a Qatar Airways-nél" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*