Nyíregyháza bemutatkozása Nagyváradon

A 6. Szent László Napokat 2018. június 18-24. között rendezték meg a romániai Bihar megye székhelyén, ahol Nyíregyháza város a vásárosnaményi Tourinform irodával és a baktalórántházi Fenyves**** Szálloda és Konferencia Központtal közösen Szabolcs-Szatmár-Bereg megye turisztikai kínálatát népszerűsítette.

A rendezvényt a meglehetősen változó időjárás ellenére is nagy érdeklődés övezte, hiszen Nyíregyháza és a Nyírség turisztikai attrakcióiról, csomagajánlatairól szóló kiadványok szinte mind elfogytak. A figyelemfelkeltő stand vonzotta az érdeklődőket, de különösen a gyerekeket: a „Helló Nyíregyháza” fotófal, valamint a Nyíregyházi Állatpark fehér tigris jelmeze mellett a legnagyobb népszerűségnek a LEGO játszóház örvendett.

A Nyíregyházi TDM és a Sóstó-Gyógyfürdők Zrt. munkatársai először vettek részt a nagyváradi rendezvényen.  A sikeres bemutatkozás eredményeképpen reméljük, hogy még több turista érkezik majd városunkba és tovább nőnek a román vendég- és vendégéjszaka számok a kereskedelmi szálláshelyeken – tájékoztatta szerkesztőségünket Furkóné Szabó Marianna, a Nyíregyházi Turisztikai Nonprofit Kft. ügyvezetője.