Nyíregyháza a Krakkói Prémium Napon

Prémium termékekkel is bemutatkozott Nyíregyháza a Krakkói Prémium Napon.

Nyíregyháza is bemutatkozott a Magyar Turisztikai Ügynökség Egészségturizmusért felelős igazgatóság Alföld SPA projektje kapcsán 2016. november 22-én megrendezésre került turisztikai termékekre fókuszáló Krakkói Prémium Napon. Az eseményen Dr. Kovács Ferenc Nyíregyháza Megyei Jogú Város polgármestere, Hirling Bozena a Magyar Turisztikai Ügynökség külképviselet vezetője és Dr. Wisniewski Anna vezető külgazdasági szakdiplomata köszöntötte a megjelent utazási irodák vezetőit, a média képviselőit és a turisztikai szakembereket.

Katona Ilona prezentációja után a közel hatvan érdeklődő közvetlenül találkozhatott a nyírségi város turisztikai cégei – a Nyíregyházi Turisztikai Nonprofit Kft. (TDM), a Nyíregyházi Állatpark Nonprofit Kft., és a Sóstó-Gyógyfürdők Zrt.- vezetőivel.

_mg_2621

A szakmai programon érzékelhető intenzív érdeklődés azt mutatta, hogy a lengyel utazási irodák, tour operátorok egyre nagyobb fantáziát látnak az elmúlt években jelentősen megújult Nyíregyháza, mint régi-új desztináció felfuttatásában.

A KSH adati szerint Nyíregyháza kereskedelmi szálláshelyein 2016. szeptember 30-ig mintegy 8,45%-kal emelkedett a lengyel vendégéjszakák száma az előző év azonos időszakához képest. Krakkó és agglomerációja, a 3,5 millió fős lakosság számmal pedig az egyik potenciális küldő területe a Nyírségnek, amely a színvonalas fürdő- és gyógyszolgáltatásai mellett sok egyéb lehetőséget is kínál a városba látogatóknak, ami különösen nagy jelentőséget adott a mostani bemutatkozásnak – mondta el Furkóné Szabó Marianna a Nyíregyházi Turisztikai Nonprofit Kft. ügyvezetője.

Legyél az első hozzászóló "Nyíregyháza a Krakkói Prémium Napon" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*