Oasis of the Seas: változások lakosztálytól étteremig

Aki a fedélzetre lép, rögtön érzi a Las Vegas-i és a vidámparki hangulat egyszerre pihentető, ám szórakoztató kombinációját. A hajó hatalmasságának köszönhetően nem zsúfolt, annak ellenére sem, hogy egy kisebb város lakói is elférnének a fedélzeten. Különlegességét és kellemes luxushangulatát az elmúlt évek megannyi változásai és felújítási munkálatai után sem veszítette el, sőt! A cruisecritic.com lelkes írója, Jamey Bergman egy közelmúltban tett látogatása alkalmával összegyűjtötte élményeit, ezután – különösen a változásokra kiélezve – írta meg kritikáit a Royal Caribbean egyik legnagyobb hajóján.

Íme a közelmúltban történt felújítások és változások egy vendég szemével!

Opus étkező: A három különálló étteremből álló étkező továbbra is három szinttel, de még szebb berendezésekkel és dizájnnal várja éhes vendégeit. 2015 márciusáig a hajótársaság az új koncepció, a „Dynamic Dining” szellemében újabb változásokat tervez, csaknem húsz új étteremmel, addig pedig a vendégek a hagyományos étkezőhelyekben élvezhetik ebédjeiket és vacsoráikat.

Sabor Taqueria & Tequila Bar: új étterem a hajón, melyet először Navigator of the Seas hajón mutattak be, a fiatalabb generáció elsőszámú kedvence a fedélzeten, specialitása pedig a Margarita koktél és a spanyol különlegesség, a guacamole.

Chops Grille: Klasszikus kedvence a steakrajongó vendégeknek, ahol olyan különleges húsételek is rendelhetőek, mint a 36 napig vagy a szárazon érlelt New York Strip steak.

Internet: Nemcsak az internet sebességét növelte a Royal, hanem a szolgáltatás elérhető helyeit is kiszélesítette az elmúlt években, így már nemcsak a bárokban, éttermekben, de a szabadidős programok helyszínein is elérhetővé vált a kapcsolat.

Szobák: Csaknem tíz új lakosztállyal bővült a hajó kínálata, legtöbbjük panorámás erkéllyel is rendelkeznek. Emellett több új, tágasabb közösségi térrel bővül a hajó, mint például az exkluzív napozóterasz, ahol nemcsak a kontinentális reggelit fogyaszthatja el a vendég, de napközben különleges koktélokat is rendelhet a még teljesebb kikapcsolódásért.

Legyél az első hozzászóló "Oasis of the Seas: változások lakosztálytól étteremig" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*