Október Sopronban

Kiállítás, hangverseny, filmklub, koncert – csak néhány az igazán gazdag repertoárból, amivel Sopron készül az ősz második hónapjára. A település október 2-án vendégül látja a Kowalsky meg a Vegát, akik egy egész estén keresztüll szórakoztatják majd a nagyérdeműt.

A természet imádóinak is bőven akad meglepetés: október 3-án nemzetközi madármegfigyelő nap és az állatok világnapja ünnepség keretén belül csodás élőlényekhez kerülhetnek közelebb. Ugyanezen a napon geológus szakember segítségével a kíváncsiak közelebbről is megismerkedhetnek az élettelen természet legérdekesebb képződményeivel.

A Múzeumok Őszi Fesztiválja rendezvény egyik programjaként nagycenki kirándulásra hívják az érdeklődőket. Aki kicsit messzebbre vágyik, látogasson el Vízi István előadására, aki a Világjárók Klubjában japán élményeiről számol be.

Érdemes észben tartani, hogy minden hónap második péntekén friss és egészséges áruk szerezhetők be a Termelői piacon.Az Irie Maffia október 9-én csalogatja el otthonról a zenerajongókat. A blues szerelmesei malmára Takács Tamás és zenekara hajtja majd a vizet. De a jazz kedvelői sem maradnak ki, nekik John Venkiah, Horváth Balázs és Kalmár Zoltán üti majd a ritmust.

Gesztenyefesztivál, Tökfesztivál, Gombás mulatság szintén csak néhány példa a sok közül. Még több kirándulás, játszóház, előadás, koncert és kiállítás vár mindenkit, aki Nyugat-Magyarország fele jár.

Aktuális programok és bővebb információk az alábbi honlapon érhetőek el: www.turizmus.sopron.hu
 

Legyél az első hozzászóló "Október Sopronban" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*