Plusz előadásokat hirdetett meg a Szegedi Szabadtéri

Rohamtempóban fogynak a jegyek és bérletek a Szegedi Szabadtéri Játékok 2015-ös évadának előadásaira: bérletekből már háromszor annyit adtak el, mint egy évre ilyenkor. Összesen húszezer jegy és bérlet talált már gazdára, ami tíz százalékkal több a tavaly ilyenkor eladott belépőknél. Ez azt jelenti, hogy 2014-hez képest már csaknem fél nézőtérnyi előnye van az idei programnak.

A tavalyi nagy sikert leginkább a Mamma Mia! generálta, és a visszatérő produkció idén is messze beváltja a hozzá fűzött reményeket. Az ABBA-musical meghirdetett három előadása már teltházas, így az igazgatóság a nagy érdeklődésre tekintettel plusz előadást tett be, július 16-ra. A nyomorultak musical iránt is óriási az érdeklődés, ezért ebből a produkcióból is plusz időpontot hirdettek meg: augusztus 19-ét.

Az adatokból is látszik, hogy az elsősorban a szegedieknek kitalált kedvezményes bérleteket nagyon szeretik a város nézői. A nézők a most meghirdetett két előadást is tartalmazó bérletkonstrukciók közül választhatnak. A Mamma Miá!-t a Tévedések vígjátékával és Az álarcosbál című operával is meg lehet nézni, A nyomorultakat pedig a Shakespeare-vígjátékkal és a Szabó Magda örökzöld regényéből színre állított Abigél című musicallel is. Két előadásra szóló bérlet már 7200 forinttól kapható, a legmagasabb kategóriájú bérlet ára 29 900 forint.

A sok ezer látogató és jegyvásárló igényeit és kényelmét nemcsak a Dóm téren szeretné kiszolgálni a menedzsment, ezért a napokban megkezdik a Szegedi Szabadtéri és a REÖK Tisza Lajos körúti jegyirodájának teljes körű átalakítását. Modernebb, több funkciót ellátó egységet kívánnak létrehozni, mely a jövőben többek közt a fesztiválhoz kapcsolódó merchandise-termékeket is kínál majd. A közönségszolgálati iroda új helyet kap majd az épületben.

Íme 2015-ben a program a Dóm téren:

Az álarcosbál: 2015. július 3., 4. 21:00, esőnap: július 5.

Abigél: 2015. július 10., 11. 21:00

Mamma Mia!: 2015. júlus 16., 17., 18., 19.

Tévedések vígjátéka: 2015. július 31., augusztus 1. 21:00

A nyomorultak: 2015. augusztus 14., 15., 16., 19., 20., 21. 21:00

Legyél az első hozzászóló "Plusz előadásokat hirdetett meg a Szegedi Szabadtéri" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*