Szépségek repítették az Ethiopian Addis-Bangkok járatát

A különleges akcióval szeretné Etiópia támogatását és egyetértését kifejezni a „Női Munkaerő A Fenntartható Növekedésért” mozgalommal kapcsolatban.

A majd 70 éve működő, legtöbb forgalmat lebonyolító afrikai légitársaság Boeing 787-es Dreamliner járatával kapcsolatos mindennemű munkát hölgyek látták el. A földi kiszolgálástól, vagyis a repülőgép az útra való felkészítésétől, a csomagok bepakolásától kezdve az utasok check-in-jén keresztül egészen a fedélzeti kiszolgálásig, valamint a gép- és légiforgalmi irányításig teljes mértékben hölgyek uralták a terepet.

Az Ethiopian Airlines vezérigazgatója, Mr. Tewolde GebreMariam elmondta, hogy rendkívül büszke rá, hogy a légitársaság sok kitűnői női szakembert tudhat magáénak. A számok pedig világosan mutatják az afrikai vállalat hozzáállását a gyengébbik nem megkülönböztetések nélküli foglalkoztatásához.

A kezdeményezés ugyanakkor kiváló lehetőség a fiatal afrikai lányok inspirálására, hogy mindenkihez elvigye az álmok megvalósulásának üzenetét.

A kontinens női munkaereje az egyik legkiaknázatlanabb terület, melyen mielőbb változtatni szeretnének.

 

Legyél az első hozzászóló "Szépségek repítették az Ethiopian Addis-Bangkok járatát" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*