Szokatlan uniformis a Lufthansánál

A viselet a légitársaság megalakulása idején népszerű irányvonalat követi, melyet 14 légiutas-kísérő ölt magára. A Lufthansa már hosszú idő óta minden évben, a világhírű ünnep közeledtekor- terjeszti így a bajor hagyományokat. Ezúttal az észak-amerikai Charlotte-ba, illetve Dubajba közlekedő járatokon találkozhatnak velük az utazók.

A ruhákat a müncheni Angermaier Trachten divatház tervezte, de természetesen az ötvenes évek motívumai mellé becsempésztek néhány modern sajátosságot is.

A kontinenseket átszelő járatok mellett néhány európai vonalon is érheti meglepetés a Lufthansa vendégeit. Ezen a fronton három légiutas-kísérő hirdeti majd a bajor tartomány tradícióit.

Ugyan az ünnep alatt sok reptéri alkalmazott él a lehetőséggel, hogy elővegye szekrényéből a dirndlit vagy a lederhoset, a Lufthansáénak egyedi tervezése miatt nem lesz párja.

A népviselet mellett a légitársaság a váróban illetve az első osztályon felszolgált ételei közé is becsempészi az „ötödik évszak” hangulatát. A termet Oktoberfest hangulatúra díszítik, és a sült malactól, kacsától kezdve a perecen át a rétesig, illetve a császámorzsáig minden finom falatot felsorakoztatnak.
 

Legyél az első hozzászóló "Szokatlan uniformis a Lufthansánál" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*