Több mint útikönyv egy távoli világba

Kalandozásunk Ausztráliában és Új-Zélandon címmel jelent meg Fekete Tibor& Erzsi könyve, ami messze többet ad az olvasónak, a hagyományos útikönyvekben megszokott helyi látnivalók leírásánál.

A Kalandozásunk Ausztráliában és Új-Zélandon nem egy tipikus útleírás. A szerző házaspár arra törekedett, hogy a messzi Ausztráliában és Új-Zélandon járva ne csak a bakancslistás látnivalókat keresse fel, hanem megismerje az adott helyszínen élő embereket, szokásaikat, felidézze az ottani történeteket és az akár a régmúlt ködébe vesző legendákat is.

A baráti beszélgetések hangulatát idéző könyvben a szerzők olyan különleges helyekre is elkalauzolják az olvasókat, mint amilyen az Antarktisz múzeum, az esőerő, bemutatva azt is, hogy miként éltek az őslakosok Ausztráliában, illetve Új-Zélandon. Ráadásként az olvasó, többek között megismerheti a Sydney Operaház megszületésének különleges történetét éppúgy, ahogy azt is megtudhatja, miért került az első ausztrál 10 dollárosra egy sikkasztásért halálraítélt brit ember arcképe.

A könyv beszerezhető a kiadótól 50% kedvezménnyel : KF & T Kft 1144 Budapest, Gvadányi u 87. Telefon: 3838-177, email: titkarsag@kfest.hu, Megtekinthető és megvásárolható a KF & T Kft Galéria & Klubban 1114 Budapest, Kosztolányi Dezső tér 11. (Bejárat a Bocskai út felől, a Petőfi híd felé menő busz megállójánál.) A könyv ára a könyvkereskedésben: 10.650.- Ft A könyv kiadói ára: 5.000.- Ft