Új repülőgépkategória született

A fapados járatok megjelenésével rengeteg úti cél vált elérhetővé azok számára is, akik költségvetésükben kevesebb pénzt szeretnének az utazásra fordítani. Minekutána az utóbbi években ezek a diszkont légitársaságok szolgáltatásaikban már-már megközelítették a nem fapados légitársaságok színvonalát, jött az újabb fordulat: az utolsó osztály.

Az ilyen kategóriával rendelkező vállalatokat az új fapadosokként is emlegetik. A céljuk az, hogy még inkább redukált áron juttassák el utasaikat A-ból B-be. Természetesen ezért a vállalkozó kedvűeknek is meg kell hozni a szükséges áldozatokat: az elérhető szolgáltatások mértéke még inkább lecsökken, a jegyeket pedig nem lehet visszaváltani.

Ezen kívül a csomagok díjkötelessége és a még szűkebb üléshelyek is gondolkodóba ejthetik az utazni vágyókat. Ám az ötlet atyjai biztosra veszik, hogy a fiatalabb, általában poggyász nélkül utazó korosztály számára tökéletes opció az utolsó osztály.

A kezdeti siker mértékétől függően egészen biztos, hogy egyre több légitársaság gépén találkozhatunk majd ezzel a kategóriával is. 

Legyél az első hozzászóló "Új repülőgépkategória született" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*