Új zágrábi járatot indít a flydubai

A dubai flydubai légitársaság 2014 decemberében elindította legújabb járatát, a horvátországi Zágrábba. Az új útvonal egyike annak az öt közép- és délkelet-európai célállomásnak, melyet a dubai repülőtérről, a világ második legforgalmasabb repteréről indít a flydubai. A mostani bővítést is beleértve a légitársaság összesen 23 új járatot indított 2014-ben.

A flydubait 2008-ban alapították az utazás, a turizmus és a kereskedelem fejlesztésének, valamint Dubai és a Közel-Kelet, az Öböl Menti Együttműködési Tanács országai, Afrika, a Kaukázus, Közép-Ázsia, Európa és az indiai szubkontinens közötti kapcsolatok erősítésének céljával.

– Az új, zágrábi járatunk indítása a növekvő keresletet és a kényelmes utazási lehetőségekre irányuló igényt tükrözi, amely egész Közép- és Délkelet-Európát jellemzi – fogalmazott a hálózatbővítésről Jeyhun Efendi, a flydbuai kereskedelemért felelős alelnöke. – Célunk, hogy megfizethető, és korábban lefedetlen úthálózatokra kínáljunk utazási lehetőséget utasaink számára. A régió új célállomásai kiváló csatlakozási lehetőségeket kínálnak Dubai idegenforgalmi és kereskedelmi központján keresztül, valamint hozzáférést biztosítanak a közel-keleti, afrikai és dél-ázsiai piacokhoz.

A 2014 novemberében Belgiumban megrendezett CAPA Awards Kiválóság a Légiközlekedésben díjkiosztó gálán, a flydubait 86 célállomást lefedő hálózatával kategóriája leginnovatívabb és legbefolyásosabb légitársaságává választották. A 86 célállomás közül 54 eddig nem volt elérhető Dubaiból. Az elmúlt hat év alatt a légitársaság 42, új generációs Boeing 737-800-as repülőgépből álló flottát épített ki, mellyel több mint ezerháromszáz járatot indít hetente.

Az új célállomás elhelyezkedésének köszönhetően könnyebbé vált a környező országok megközelítése. Az zágrábi járat utasainak szórakozatásáról a szék háttámlájába ágyazott interaktív hang- és videó rendszerek, valamint az ezerórányi film és zene gondoskodik.

Mindemellett, az utasok a Business Class által nyújtott előnyöket is élvezhetik, beleértve a huszonnégy órás készenlétben lévő üzleti csapatot, melynek tagjai segítenek a foglalásban, és az utazás teljes ideje alatt rendelkezésre állnak. Csakúgy, mint az elsőbbségi check-in szolgáltatást, a tágas ülések kényelmét, valamint a számos szórakozási és étkezési lehetőséget.

A világ egyik legnépszerűbb úti céljai közé tartozik Dubai, amely számos különleges látnivalóval, nemzetközi sport- és zenei rendezvénnyel vonzza a látogatókat. A flydubai három közvetlen járatot üzemeltet a dubai nemzetközi repülőtér és a zágrábi nemzetközi repülőtér között. A Zágrábba tartó gépen a turistaosztályra szóló menettérti jegyek ára 399 eurónál kezdődik, amely egy 20 kilogrammos feladott csomagot is magában foglal, miközben a Business Classon a menettérti jegy ára 1600 eurótól indul, és egy 40 kilós csomag feladását is lehetővé teszi.

Bővebben: www.flydubai.com

Legyél az első hozzászóló "Új zágrábi járatot indít a flydubai" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*