Új-Zéland várja a turizmus-vendéglátó szakos fiatalokat

Az egyéni és csoportos turistákon kívül egyre több fiatal magyar utazik ki Új-Zélandra, hogy ott tanulmányokat folytasson, dolgozzon és megismerhesse az országot. A két ország közötti megállapodás alapján ismét száz magyar fiatal utazhat Új-Zélandra egyéves Working Holiday Scheme vízummal. Minderről Sárdi Rezső, Új-Zéland tiszteletbeli konzulja adott tájékoztatást.

További újdonság, hogy a 2014/15-ös tanében aktív, felsőoktatási intézményben nappali jogviszonyban a turizmus-vendéglátás szakon, 19. életévüket betöltött fiatalok gyakornoki program keretében 3, 6 vagy akár 12 hónapra munkát vállalhassanak Új-Zélandon a KIWI and KIWI szervezésében. (www.kiwiandkiwi.com).

A tajvani China Airlines speciális kedvezményes árú repülési lehetőségeket kínál a Working Holiday illetve a KIWI and KIWI program keretében Új-Zélandra kiutazóknak – akik 40 kg poggyászt vihetnek magukkal és az egy éves érvényességű jegyük ingyenesen módosítható a vissza úton. Ifjúsági jegyek is válthatók 24 éves korig illetve ISIC-kártyával rendelkezőknek.

Legyél az első hozzászóló "Új-Zéland várja a turizmus-vendéglátó szakos fiatalokat" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*