Ülőhelyfoglalás a Wizz Airnél is

A Wizz Air szomszédos ülőhelyeket fog kiosztani azoknak, akik közös foglalással, együtt utaznak, amennyiben erre van lehetőség. Az utasok megváltoztathatják az ingyenes ülőhelyfoglalásukat, és választhatnak egy másik ülőhelyet díj ellenében (a díjak 1 eurónál kezdődnek), ezt megtehetik a wizzair.com oldalon vagy a WIZZ mobil applikáció segítségével bármely időpontban, de legkésőbb 3 órával a járat indulása előtt. A keresettebb ülőhelyeket magasabb díjért lehet majd lefoglalni a rendelkezésre állás függvényében, a foglalások sorrendjében, ilyenek például az extra lábtérrel rendelkező és az első sorokban található ülőhelyek, amelyek lehetővé teszik, hogy az utas érkezés után gyorsabban elhagyhassa a gépet.

A légitársaság május 4-től a kijelölt útvonalakon vezeti be az ülőhelyfoglalást (Budapest–Barcelona, Katowice–London Luton, Bukarest–Dortmund), majd ezt követően május 19-től a Wizz Air mind a 360 útvonalán bevezetésre kerül, összesen 37 ország 110 repülőterét érintve.

Azon utasok számára, akik április 8-a előtt foglalnak az érintett járatokra, az utasfelvétel során ösztják ki az ülőhelyeket, míg azok az utasok, akik az extra lábtér-szolgáltatást tartalmazó, már meglévő foglalással rendelkeznek, további költség nélkül választhatják majd ki ülőhelyüket.

A WIZZ Premium és WIZZ Privilege Pass tagsággal rendelkező utasok ingyen választhatják majd bármely ülőhelyet, és a jövőben is élvezhetik majd az elsőbbségi beszállás előnyeit, amely lehetővé teszi, hogy elkerüljék a sorban állást. Április 8-tól a Wizz Air csökkenti az elsőbbségi beszállás szolgáltatás árát 2 euróra.

Legyél az első hozzászóló "Ülőhelyfoglalás a Wizz Airnél is" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*