Utazhat a tudósító blogger a foci vb-re

Tasnádi Ádám barátaival a nyári brazíliai labdarúgó világbajnokságra igyekszik, ahonnan a szponzorok által adott feladatok, küldetések alapján blogolnak és küldenek majd helyszíni tudósításokat. A 2013-ban indult, többnyelvű, My Road To Brasil névre keresztelt projekt az elmúlt hetekben forrt ki teljesen, igazán eredményessé pedig a Szerencsejáték Zrt. beszállása kapcsán vált – tudósít a Médiapiac.com. Bár a projekt első országait barátok, ismerősök és kisvállalkozások vették meg, a csapat nagy hangsúlyt helyez arra, hogy ismert személyeket és cégeket is összegyűjtsön honlapján, így már csatlakozott hozzájuk egyebek mellett Csonka András és Koman Vladimir is.

A honlapjukon – ahol a világot 754 részre osztották fel – található területeket már néhány dollártól kezdve meg lehet vásárolni. Ezek a felületek – amelyeken tulajdonosuk megadhatja elérhetőségét, adatait, reklámtevékenységének célját, valamint a feladatot, amit a csapattagokkal a helyszínen szeretne végrehajtatni – hirdetőtáblaként funkcionálnak.
Támogatóik feltüntetése mellett Ádámék munkájának része a brazíliai jótékonykodás és céljuk egy magyar hátrányos helyzetű fiatal kiutaztatása is. A My Road To Brasil projekt az eddigi legtöbb pénzt összegyűjtő, közösségi finanszírozásra (crowdfunding) épülő magyar oldallá vált.

Legyél az első hozzászóló "Utazhat a tudósító blogger a foci vb-re" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*