Vadregényes éjszakák Coloradoban

 A Dolores folyó partján idén nyáron nyit meg a Cresto Ranch, mely egy XIX. században épült farmház felújításából született. Az szállások azonban nem az épületben lesznek, hanem a ranch területén felállított különleges sátrakban, melyeknek mérete a városi szállodákéval vetekszik. Rendelkezik külön pihenő résszel, saját fürdőszobával, és egy gázfűtéses kályhával is, mely segít melegen maradni a csípős coloradói éjszakákban. Összesen 8 sátor épült, melyeknek egyik fele a folyóra néz, másik fele pedig San Juan-hegységre.


A sátorhotel belülről – fotó: cntraveller.com

A hely nem is titkolja, hogy a kültéri aktivitást kedvelőknek épült: itt mindenkinek lehetősége nyílik túrázni az erdőben, horgászni, sziklát mászni, raftingolni a folyón, lovagolni és biciklizni is –ráadásul ezeknek mindegyike a szálláshoz jár.

A farmház rendelkezik egy idősebb testvérrel is, a Dunton Hot Springs-szel, mely egy kissé bizarr módon egy mára elnéptelenedetett bányász-szellemváros lakóházait adja ki. A faházakat belülről teljesen felújították, kiváló minőségű rusztikus ágyneműkkel és a hangulathoz elengedhetetlen antik hótaposókkal és bányászlámpákkal díszítették fel. Ezen felül még egy régi típusú táncteremmel is rendelkezik, valamint egy modern jóga és pilates terme is van.


Dunton Hot Springs, az egykori bányászváros lakóházait alakította át és adja ki manapság az érdeklődőknek.

A Cresto Ranch július 1-től október 31-ig tart nyitva, $1,400-os, all-inclusive szobaárakkal (átszámítva kb. 320 000 Ft). További információ: www.duntonhotsprings.com

forrás: cntraveller.com

Legyél az első hozzászóló "Vadregényes éjszakák Coloradoban" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*