Vendégségben Sunny Bunny-nál Lutzmannsburgban a családi élményparadicsomban

 A minitől az XXL Monster csúszdáig: több mint 800 méternyi csúszdaélmény dobogtatja meg a szíveket. A legnagyobb attrakció az „XXL Monster Ride“, a 270 méter hosszával Ausztria leghosszabb csúszdája, ahol ketten vagy akár hárman is csúszhatnak egyszerre. Egy, kettő vagy akár három méterről csobbanhatunk az ugrótoronyról a mélybe, ezzel ellentétben magasra juthatunk a mászófalon és biztonságosan érkezhetünk a „Splash Pool“ medencébe.

A gyerekek szabadtéri játszóparadicsomává válhatott köszönhetően a gyerek kisvasútnak, kisautó versenypályának, óriás trambulinnak és az ugrálóvárnak többek között. Kint a zöldben számtalan attrakció várja kimondottan a kicsiket – természetes árnyékkal, elektro kishajókkal, kikötővel, vízihintával és vízipisztolyállomással. A babastrandon homokot is érezhetünk az ujjaink között. A parkhoz hasonlító napozó rész csalogat mindenkit a burgenlandi napsütés feltankolására.

„A Sonnentherme élményfürdőben a családok állnak első helyen. Ez az összpontosítás még jobban felerősödött az öthónapnyi átépítés során 2012 februárja óta. Ezekhez azonban a zűrzavaron kívül tartoznak nyugalmas zónák is.“, mondja Wolfgang Stündl, a Sonnentherme élményfürdő és a Sonnenpark hotel vezérigazgatója. Jótékony hatású masszázsfelületekkel és 170 m2 vízfelülettel csalogat a „Relax World“ pihenésre és kikapcsolódásra akár gyerkőcökkel együtt is. Forró percek várnak mindenkire a „Sauna World“-ben – egészen addig, míg meg nem mártózik a jéghideg merülőmedencében.

A szobából egyenesen a szálloda saját vízivilágába

Az igazán kíváncsiak vethetnek egy pillantást a Sonnenpark hotelben Sunny Bunny otthonára is, mielőtt becsobbanak az ő vízivilágába. Két beltéri és két kültéri medencével, csúszdával és természetesen garantált napozóággyal várja exkluzív vendégeit, kizárólag a Sonnenpark hotel lakóit a mártózásra. Itt is a szabadba csalogat egy nyári pavillon és a gyerkőcök igényeinek megfelelően kialakított kert.

Nagy hangsúlyt fektetünk a kicsikre. Ezért a játszóterek is a különböző korosztályoknak megfelelően kerültek kialakításra. Így tehát kreativitásra van szükség például a Sunny Bunny Club-ban, ahol szorgalmasan sütnek, főznek,építenek és tornásznak a gyerkőcök. Míg ezidő alatt a baba részlegen – 2 éves korig – speciálisan kialakított pihenő- és mászórészekkel, illetve magas minőségű fejlesztő játékokkal berendezett szobák állnak rendelkezésre.

Legyél az első hozzászóló "Vendégségben Sunny Bunny-nál Lutzmannsburgban a családi élményparadicsomban" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*