Wizz Air: irány a napfényes Agadir!

Wizz Air: irány a napfényes Agadir!

A Wizz Air új útvonalat indít Budapestről a marokkói Agadirba. A legújabb WIZZ-járat hetente kétszer, keddenként és szombatonként repül majd október 31-től.

Az Atlanti-óceán partján fekvő, dél-marokkói Agadir a WIZZ 66. célállomása Budapestről. A város évente 300 napnyi napfénnyel büszkélkedhet, tágas homokos stranddal várja az oda látogatókat, akik a város közelében található számos nemzeti parkban is megcsodálhatják Marokkó vad természeti szépségét. A járat hetente kétszer, keddenként és szombatonként repül majd október 31-től, az árak 8990 forinttól indulnak.

Az idén indított 10 útvonal és a közelmúltban bejelentett Bordeaux, Szentpétervár és Frankfurt célállomások mellett Agadir már a 14. új úti cél, amellyel a Wizz Air 2017-ben bővítette budapesti hálózatát. A légitársaság így már 66 várossal köti össze Budapestet Európában és azon kívül is, ezáltal a magyar főváros kínálata a legváltozatosabb az egész WIZZ-hálózatban.

Vásárhelyi Gábor, a Wizz Air vállalati kommunikációs menedzsere elmondta: „Biztosak vagyunk abban, hogy utasaink élvezettel látogatják meg dél-Marokkó gyöngyszemét, amely egész éves napsütéséről, hatalmas homokos strandjáról és családbarát szállodáiról ismert. A Wizz Air barátságos magyar személyzete szeretettel várja utasainkat új Airbus A321-es gépünk fedélzetén!”

Legyél az első hozzászóló "Wizz Air: irány a napfényes Agadir!" című cikkhez

Szólj hozzá

Your email address will not be published.


*